我真係好鐘意細機箱

104 回覆
12 Like 28 Dislike
冇,但呢種電源/機箱係香港會唔會比較難搵同買?
咩gpu
機箱可能少

電源應該都會有
你用keyword "flex psu" search

我見美森就有
3060ti mini
其實我想cm出nr200 max齋版
跟水冷火牛真係把撚
啱啱買左t1v2 又係無說明書 比錢人砌 但出黎個效果唔係幾好
個 installation guide 係官網 down?

Silverstone ml09? 7L, 易砌用返正常 sfx psu, 裝到 low profile GPU
最後砌到一舊舊 formd t1 成個機箱質地好差 大陸東莞發貨又無通知
SF到左 先知個機箱到

仲要漏左個parts 砌左一半砌唔到
email佢地 又要等

鋁側加運費成 二千
但黎到似舊垃圾...

早知買 ghost s1 或 淘寶算鳩數
我自己都估唔到 黎到我都嚇一嚇...
會唔會係鬼佬吹得太大?
其實都係
有時啲淘寶brand 係只差左無英文窗口, 懶得外銷
(當然 IP 可以係另一個原因)
之前買v1.1冇呢個問題
但而家可能轉咗廠 加大咗產能QC差咗啦
今時今日玩itx一律建議用自組水
有無相睇睇
買左T1 V2 到左手但一直未得閒砌
要諗埋噪音問題,唔係好多人接受到,唔想見到有人買返黎又覺得中伏

漏左黑色箭嘴個條側柱

本身個包裝淨係得個啡箱 大陸寄過黎 加sf袋

之後因為無舊鐵晾住 就變左形

個機箱啲邊位 切邊貼合好差 啲金屬係幾好

但工藝同螺絲 感覺上太雞

是旦係淘寶買個貴少少箱 應該都好過佢

無必要用咁貴去買

想問下巴打個spec 係點?
砌到一半 先知道無左舊鐵

我email 佢地 有冇得寄返去

如果有得退我都想退
呢隻太闊,最後可能揀返deskmini/deskmeet
森林的購物體驗應該是最好
T1 V2 sandwich layout 黑色
托賴無花無崩 無色差 齊件
係買唔到4090FE 一直無砌
你呢個真係有D跨, 直情transit撞花咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞