點睇咁多人想投資賺錢但又唔願學野

93 回覆
9 Like 122 Dislike
你唔係話人唔學嘢
你話人唔跟你學嘢
你繼續啦 全世界得你一個賺錢
其他人都只會蝕錢一定要 發洩
笑死

講咗唔提仲好笑 無提無提
而家咪就係討論緊你#1第一句說話囉
一直有入你post 從來唔否認你啲位同操作 甚至最值得學習嘅係紀律 止賺止蝕推保
但由你最初出post 到出披床前後個反差 真係笑死
而家有人講你半粒不是 就爆晒 反轉豬肚
而家咪就係討論緊你#1第一句說話囉
呢part你講得岩 我認錯
咁大家都唔好再講提啦
睇對答都知樓主係中學比人恰個d傻仔
總有人鍾意「抄功課」 賺快錢
唔駛諗 跟住做就有錢 開心
錯咗蝕錢 仲可以大爺般咁𨳒鳩放料人 完美將個責任轉移
點睇咁多人輸錢但係個啲人又學哂樓主啲所謂既「野」
問題就係到 屌鳩人冇所謂 ,但自己會有咩得益
預期有時間屌人 不如諗下點樣可以進步好過
呢度跟d果度跟d 屌盡晒所有人
最後自己都係要輸錢 為咩?
個個識得諗 就唔會有人鳩叫
都係嗰句 有得「抄」 做咩要辛苦學
同埋學咗嘅人無出嚟叫春姐
屌又要入課金學野,又唔敢post過去3年performance 當日你開post吸客我話你夠膽post過去3年回報,我第一時間join

點睇追數救星又想人課金,又唔敢post過去3年回報?
最後一次答 我講過 課唔課金係個人選擇
我唔會求你跟我學野 出面的確大把勁人
勁過我既亦多多聲,鐘意既可以出面學其他人學
所以我跟本唔會叫人一定要入黎學野
唔post回報係因為根本無意義
要post既出面都大把人
柴狗 汁蛇都做到
你都可以話佢地假 偷圖 改圖
你鐘意咪join佢地
真正有意義既係前事分析講晒入場出場位
呢個先係絕對真實而有意義既資訊
不過睇黎呢個post都係變左嗌交post
繼續討論都冇意義

大家都唔洗再回 此post已完
其實道理好簡單,邊個證明到你教既野係work?我俾幾舊水入黎學左d錯既野然後輸錢既話,係咪你賠俾我?

要證明你教既野可以係市場上持續地搵錢,最簡單就係睇你過去幾年回報,冇track record但又要吸客,好似有啲講唔通

你拎你部電話打開股票app開住過去三年回報,用另一部電話拍片,隔離放張紙寫住追數救星,你夠膽咁做我直接買半年做你會員,點睇?
好認真咁同你講道理,冇打算鬧交拍條片直接賺2千幾蚊,應該唔太難吧
第一句:宣傳
第二句:都係唔講啦廢事俾人話宣傳
講黎講去都係披床 你地唔煩我都悶
完左個post啦 唔會再覆
以後亦唔會提
有關披床既野一律唔答
樓主pin this
樓主pin this
你同個靠ab倉的人講post equity curve
唔通post出黎俾人計到條equity curve sharpe ratio 原來係負數咩
樓主唔敢覆樓主想做老千唔貼倉呃人?
有人話你係賭場三叔公,到底係咪?
樓主有心教既 咪係依度過兩招比大家lo
我係有心想學下既
同埋分享下依排買賣心得
賺同唔賺都講下 理性討論 自然有人啦
你係咪精神分裂?明明你自己提先俾晒機會你賺我2千都唔敢post

依家我加碼,你敢今晚7點前post,我買夠一年,比夠$4680你賺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞