點睇咁多人想投資賺錢但又唔願學野

93 回覆
9 Like 122 Dislike
利申先 唔係叫大家join我張床,純粹係開post以黎見到大部分人都係想聽貼士 但冇諗過自己點進步
永遠講學術性既野就最少人關注,唔想學野 但又想賺錢 究竟係咩心態
經歷熊市 咁好機會比自己反省 進步都唔做
到牛市初段又唔敢入,到尾聲果陣又出黎做股神,最後下次熊市又輸返晒
樓主Patreon生意幾好嗎?
我整係知入左黎既除左學到野之外仲有賺錢
不過我都唔打算再係到提披床既野
費事大家又話我宣傳
整係諗住上黎鳩up下
如果有人想學野既話 我都唔介意講兩句
答得到既會盡量答
收皮啦
我冇提啊,係上面有人提姐 我都叫大家唔好再講
如果黎緊有一日美期跌停,你大約會點做?
我唔利申你地咪又屈鳩我話我搵人入黎
咁姐係我講唔講都死喎
我會好開心 然後等待訊號掃貨
此地無銀
等於同你另一半講 記住唔好check我 我無出去曳曳 尤其唔好check我credit card紀錄
咁得啦 以後我一句都唔提
樓主分享下近日部署?
學完有得贏?
之前11500 同11000 開左淡倉 10500走左大半
係10520買升左10900食左 而家手持小量淡倉
琴日想再加注淡倉 但差少少唔到我個目標價入唔到
我講咩都冇用 就算我話係你都唔信,所以冇得答你
樓主披床呃鳩人 淨係分享垃圾資訊
成個discord 都係分身自吹自擂
唔好俾錢佢賺
開post出聲一向無咩 討論區 要嚟討論
唔知樓主因咩要玻璃總有嘢啱聽 有嘢要反
你就算真係sell個pay床都無問題
直接啲啦
咁你要貼個discord出黎睇下先 唔好得個講字
Show d證據出黎比人睇下有幾垃圾
快啲貼你嘅收益曲線出嚟
總係有你呢d人 我都講左唔提 你仲係咁講
不過算啦 呢排大家輸錢要地方發洩
樓主披床呃鳩人 淨係分享垃圾資訊
成個discord 都係分身自吹自擂
衰撚過三叔公同有腳你奶
唔好俾錢佢賺
答過n咁多次 呢類留言唔覆
口口聲聲話討論區 要黎討論
咁你而家叫討論咩 離晒題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞