[MIRACLE] Oh My Girl討論區 (59) 我愛WM

1001 回覆
14 Like 3 Dislike

我俾左d面 聽多次Second round先投降
諗諗下
我哋都換咗Nonstop做Dolphin
(續) but Selfish decides we need a shout-chant post-chorus to finish things off. Neither of these segments are a wise use of YooA’s considerable skill.
駛唔駛咁中
同埋一開波就屌9 WM
食飯睇笑到差啲哽親
https://youtu.be/pS6DDOa5c38
外籍人士出現
個波羅蓋瘀哂
Superstar 咁快有新歌玩
我都係咁諗
上次好似冇咁快
李茂珍 加長型禮車服務
https://www.youtube.com/watch?v=_4W4KtGlXCg
幾傷下
Mimi應該都係自製channel同爆咗黑歷史片先引到製作組casting
唔覺得公司本身有積極推佢上節目
勝咁玩得都冇見過佢做到人氣節目成員 次次都係嘉賓
真係好有實力
倒轉咗
演留係巴塞拍咋
得沙沙可以去渡假村玩 冇諗到咁都會炒
好似話Earth Arcade朴PD老婆係Mimi channel嘅Sub
Mimi綜藝係一個奇蹟嚟 WM唔推佢絕對理解
Queendom根本係墳墓嚟
mmm aoa omg lovelyz
上完之後一係收皮一係頻死狀態
朴PD勁多gag 如果係佢幫Mimi casting真係要感恩
如果OMG無上queendom唔知續唔續到六個呢

冇Queendom我應該唔會識OMG
17年尾接觸KPOP 年幾時間從未聽過呢個名
牙定會唔會太cute
fanchant舞好qq

根本係呢兩年RBW/WM唔識推自己團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞