[KPOP] K-POP 2022討論區 (53)

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
人地都死口唔認抄襲
vata啲fd仲出嚟插ateez
最好笑佢係比成班atiny插 驚到瀨尿del story好柒
冇抄舞點認呢?
我哋當ATEEZ成員真係私底下搵原編舞家講
講完佢都係好似前幾日咁唔回應 未都係冇用
咁原編舞家出立場文嘅話舞蹈界嘅人同ATEEZ粉絲都會知㗎啦 咁ATEEZ粉絲都係會落場嘈都係會同依家個情況一樣

成日笑idol唔係dancer 然後idol嘗試用dancer嘅方式 係台上面call out又比人話冇同對方傾過 唔尊重對方
自己嘅主打歌編舞俾人攞嚟用 唔通唔出聲咩 真係idol冇人權
希望MVP快啲作為代表出嚟評下理
等呢件事完結
Oneus好似有花生
唔講得唔得
Stray Kids贏夠未
佢地兩邊都怕罪到時一定避重就輕 加上節目未必會提番呢件事 所以解說未必會提
但如果MVP都話佢係炒的話我支持vata收皮
Sorly 5記得換ac
idol用自己方式表達不滿都唔得
主打副歌編舞唔通比人抄都可以忍氣吞聲?
仲有真正唔尊重到底係邊個?
原編舞家都要求要道歉
新會然留名
件事都爭議咗咁多日,都未聽過VATA話私底下同原編舞者傾下/交流下,而家仲要俾人話idol喺台上面做biting動作唔啱
霉團真係冇人權
不過MVP代表啲咩
我睇les twins waydi呢啲世界級都係擺上枱屌biting
Just jerk都係世界級
但當wdz係ig 話JJ抄襲嘅時候JJ話唔應該擺上台屌先
霉團做咩都係錯
我想問如果自己團隻舞比人抄
連biting動作都唔做
今日仲會有人討論抄襲爭議?
我諗啲人淨係話vata諗既編舞新穎 繼續玩challenge
Biting咪就係上台用返動作嚟講件事
平時個個dancer都係上台咁做啦
用Ig又真係幾柒 正常都話你唔應該啦
一人少句啦
一人少句啦
支持,idol一直被好多「真正」rapper,dancer睇唔起,用idol身份去質疑貶低佢哋嘅實力同努力,idol唔應該畀人hup到上心口都要忍氣吞聲,你抄我抄到咁,喺台上call out唔出聲當面屌你已經好畀面
彰彬去smtm俾班rapper笑到
希望大家可以和平討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞