港女主動追求肌肉男!床上運動後發現對方係「芝士腸」。。。

282 回覆
222 Like 51 Dislike
話係身型比例問題個啲一定係死短撚
除非你有米九以上 再練到成隻牛咁大隻
如果唔係 得個普通gym fit身型就咪撚用比例做藉口 5cm就5cm啦柒頭
想食添,香港邊度有得買
臭雞鬆晒
如果係真事 都幾突出香港女仔特色

港女嘅所謂“開放”淨係集中批評男方大小,時間,好多港女講性生活YouTube片都係呢啲

但從來唔會諗自己技巧好唔好,有冇令對方舒服等

香港女性平均技巧其實真係低於國際水平太多,基本想大部份唔識用口,女上又唔識用腰。。。
嫌個西大唔通又問番你咩
我成日好好奇高度骨架同大細有冇比例關係

例如姚明如果得20cm望落都好撚短(當然用落冇問題),要35cm左右先似樣

153如果有11cm望落已經好大(當然用落有D短)
D女如果想要粗既,通常鼻大都撚大
咁咩size嘅腸都可以塞芝士入去嘅
但平時講芝士腸係#12嗰張
一人謀娶婦,慮其物小,恐貽笑大方,必欲得一處子。或教之曰:「初夜但以卵示之,若不識者,真閨女矣。」其人依言,轉諭媒妁,如有破綻,當即發還。媒曰:「可。」及娶一婦,上床解物詢之,婦以卵對。乃大怒,知非處子也,遂遣之。再娶一婦,問如前,婦曰:「雞巴?」其人詫曰:「此物的表號都已曉得,一發不真。」又遣之。最後娶一年少者,仍試如前,答曰:「不知。」此人大喜,以為真處子無疑矣,因握其物指示曰:「此名為卵。」女搖頭曰:「不是。我也曾見過許多,不信世間有這般細卵。」
唔夠硬都仲有方法,唔夠長就真係要玉根重生
其實我差唔多粗,係長多少少
所以牛奶雪條要喺啡黑色
因為班做gym撚打完針JJ會縮水
邊有咁大條
條女要肌肉咋嘛
又係話過要大肉棒
條女要肌肉咋嘛
話過要大肉棒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞