港女主動追求肌肉男!床上運動後發現對方係「芝士腸」。。。

282 回覆
222 Like 51 Dislike
性事對感情來說很重要,一旦磨合不成功,隨時導致分手!有港女於Facebook群組分享自己遇到的不幸事件,事緣該港女早前為了吸引肌肉男,連續兩個月每星期去足七日健身室,結果她成功奪取大隻仔歡心,兩人更加墮入愛河,但首次床上運動之後卻發現對方是「芝士腸」,男友更問她一句,令成個氣氛跌到冰點,網民大呼:好慘啊! 港女連續兩個月去gym房 成功溝到大隻肌肉男!

根據Facebook群組「巴打絲打愛情台」,有港女出post分享自己戀愛中的不愉快事件,她在健身室內認識了一位肌肉大隻男,為了奪取他的芳心,一星期做足七日gym,結果兩個月後成功令對方愛上她,開始發展戀愛關係,但第一次床上運動後,結果來個大反轉!

發現男友竟然是「芝士腸」
坦言「第一次同佢做發現佢得芝士腸咁細」,直指男朋友身高1.8米,而且滿身肌肉,想不到一脫下褲子下體尺寸竟然是「芝士腸」般細小,甚至在做愛過程中不斷詢問女方「我大唔大?」,港女為了不想他失望,只好回答「好大呀!」,但事實上她內心非常失望,表示牛奶雪條都比他男朋友下體粗壯。完成床上運動後,港女感到極其傷心,覺得自己浪費了兩個月勾搭他,甚至「失望到有啲想直接分手」,更奉勸大家「有啲嘢唔可以睇表面」。

網友揶揄:大隻唔代表XX大 貼文一出,即有多位網民留言,有人說到身型大隻唔代表有力,而身高和下體長短沒有實際關係,也有人建議樓主下次想結識新男朋友的時候,應該先暗地裏觀察對方下體尺寸,總好過「拆開禮物」後才發覺不適合自己。 如果性生活方面真的不合適,雙方關係也會變得不愉快,所以不少網友都建議「分手啦」、「性事唔夾真係要分手」,不過平心而論,男方下體尺寸大小確實重要,但技巧及氣氛也能令性事昇華,希望大隻男知道自己的「短處」,好好訓練技巧,扭轉港女的心意啦!

https://www.facebook.com/100069238060570/posts/pfbid02We74Q9tq8kbJ1YtRJ9xXMcskRMGZ7LgBRs15GaXvFWU2NgPJrjZKT6XqUxpSdgDTl/

表示牛奶雪條都比他男朋友下體粗壯

雪條廣告?

平時玩開黑腸梗係覺得人細條
想要大咪玩拳交囉
即係幾大
咁條港女有冇波先?
雪條同 芝士腸真好遠下
想知姐係幾長
呢支正常size掛
巴打
幾撚天生幾大就幾大 無得練
不過視乎個人幾大份 視覺上會有分別
瘦撚先大是常識吧
好在連登仔個個30cm
算細
假膠post當新聞。。
長又唔一定好,合適就得,
頂到D女子官又話唔舒服,
粗又話太粗,成日整損佢,細又嫌細,要求多多
波佢地又冇..
肌肉可以操, 撚就冇得操
短撚天生關肌肉同瘦撚乜鳩事?
係咪你男朋友滿足唔到你?
營養去晒其他地方
你對比下個女人手指
大隻狗你想有幾大阿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞