[親生仔] Google Pixel 討論區 (86) 7 | 7 Pro | Watch 準備好開箱未

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
博多站後有yodo
天神有bigcam
掂哂
應該咁講, 我平時就習慣放個電話無線充座, 所以拎起個陣一定會有少少暖暖哋.

反而頭先我瞓喺張床度玩電話嗰陣,又唔覺得有咩問題.

不過今日唔出街嗰陣上下網打下機睇下片又唔覺佢有發熱, 係有少少少少暖, 不過reasonable, 因為出面得12度又落住雨, 佢只要有少少少少少少少暖你都會feel到, 但對比起我之前嗰部S10+, p7p 絕對唔係問題, 簡直上咗天堂咁

btw, 我嗰部S10+係用三叔公exynos 9820..
12度都少暖 香港gg
sound quality 得唔得?
吓, 我覺得冇問題喎, 出邊越凍你部手機少少熱你都覺得佢勁熱.
睇彩數,睇係咪被選中既細路
6pro當初都似你咁諗 結果4月開始日日40度
UK store買
已收到
係咪呢個POST第一隻錶
想知有咩app或者原生就可以做到Bixby routines?

唔係google assistant 嗰種voice command.

例如好似我開youtube佢就會自動set光暗、音量同埋rotation 咁

p7p比起S10+ 溫度真係好好多, 計埋效能同其他, 我完全可以接受.

驚嘅就算啦無謂買, 花錢搞到自己唔開心, 何必呢
睇落似係佢
4.99aud雖然唔係貴, 但有冇得試用下先?
同埋aod除咗時間之外有冇得改做其他嘢?唔係screen saver, 係例如日曆嗰啲
有無review講過pixel watch有無支援 qi 無線充電
7倍已經係30倍質素
LM

7pro 256到貨
好彩冇花冇入塵,試哂冇問題
不過開始用部機,明顯發熱比舊機(zenfone6)熱,打機應該會變暖蛋
今日帶返工 搭車 lunch time 有打陣機
而家已經得返60
會打下機睇下片應該用唔到一日
日版係咪又要做工程師先熄到影相聲
不過有時我覺得會唔會係部機始終新setup,可能初頭佢要run 勁d。 之後學習左應該會好d。好似上年睇到6pro d人話一開頭升級都係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞