[親生仔] Google Pixel 討論區 (86) 7 | 7 Pro | Watch 準備好開箱未

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
我自己本身用開colornote,不過就真係得寫字mark野,冇得又圖又畫畫果種,但可以登入之後有得backup
德馬6號訂 今朝扣數 而家都未Dispatched
仲未扣數牙屌!
我就係呢個原因好似得日本版有 felica
日本sony貴勁多,之前都係叫fd幫我香港買電話過黎
德國佬就收工

下午4:24
2022年10月12日星期三 (GMT+2)
德國時間
要等聽日 但歐洲啲貨係德國倉運過嚟?
香港SONY入到Suica?

其實應該就早買早享受,遲買平幾舊咁囉,但有時覺得再遲幾個月買,等下等下又到出平價版,再等下等下又到下年10月
只有日本賣嘅Sony先得
你講彈咩app?係好多app都會彈?定相簿app果d?
就係入唔到呀
要買日本版先得,但sony x1 iv成19萬
所以今次轉會
買部白/銀 256笠Bellroy隻hazel皮套扮算啦
不過條金邊同金BAR就幫你唔到喇
我問google store佢就話日本hazel 無256,佢都係叫我買phone case

Also, as an alternative, you can purchase the device with the available variant and you can use the Hazel color phone case.
6號落單256 hazel都未扣
估唔到原來我就係官方答案
有冇貼介紹? UV? 水凝?

邊有咁廢
聞說美國東岸1點啲review就解禁
google store uk D 錶返晒貨
呢個level應該google都唔夠膽攞出黎掛同以前嗰個有咩分別
我地時間一陣凌晨一點,定中午1點?
佢地晏晝1點 應該係我地凌晨1點 唔知有冇咩冬令嗰啲
即係一陣
收到email

Your Amazon.de order of "Google Pixel 7 Pro ..." has been dispatched!

望見家鄉未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞