[BLINK] BLACKPINK討論區 (7) 電台女團日本出道大發

1001 回覆
20 Like 10 Dislike

jennie

佢地話8月會開始日本宣傳同準備新專輯

係咪例牌聽住先

老子想去簽售

其實又係digital album

Square 3

冇實體又可以比人屌打了

你以為出就有人買嫁喇

佢地話8月會開始日本宣傳同準備新專輯

係咪例牌聽住先

老子想去簽售

其實又係digital album

Square 3

冇實體又可以比人屌打了

你以為出就有人買嫁喇

毅進星 $100
條跳舞片好高恥力 飛左佢就算
條跳舞片好高恥力 飛左佢就算

咁好睇都飛
apparently blackpink is filming something during PINK THEATRE too so yeap

apparently blackpink is filming something during PINK THEATRE too so yeap

出DVD

出DVD

或者擺喺vapp到賣

由鍾意你等到你終於出到道等左幾年
都係冇機會聽到without you嘅live
希望有生之年可以聽1次聽到懷孕就無悔
睇住你哋一出道就紅 直到而家好撚紅
雖然有人氣多人鍾意係好
不過都代表第一場cd fs會好貴

等一個女人由齋聽聲冇得見樣
由一個? Of YG new girl group變成BLACKPINK嘅ROSÉ
你嘅live證明我等咁耐係冇錯
希望我唔會脫飯
我愛你 朴彩英

由鍾意你等到你終於出到道等左幾年
都係冇機會聽到without you嘅live
希望有生之年可以聽1次聽到懷孕就無悔
睇住你哋一出道就紅 直到而家好撚紅
雖然有人氣多人鍾意係好
不過都代表第一場cd fs會好貴

等一個女人由齋聽聲冇得見樣
由一個? Of YG new girl group變成BLACKPINK嘅ROSÉ
你嘅live證明我等咁耐係冇錯
希望我唔會脫飯
我愛你 朴彩英

做咩突然咁感性
話說有無絲想買dior同blackpink個限定lipgloss
我勁想買啲色都ok實穿但日本先有
但一定又貴又難搶唔知有無代購
派polar
哈哈哈 你班垃圾冇得拎呀
哈哈哈哈哈
派polar
哈哈哈哈哈

咩叫polar?
派polar
哈哈哈哈哈

咩叫polar?

polaroid 拍立得?
應該係
派polar
哈哈哈哈哈

咩叫polar?

應該係

雖然我有 但都提子
因為除左polar 好似真係有封親筆信
我拎個D係偽親筆
jenlisa
🙉yi he🙉
派polar
哈哈哈哈哈

咩叫polar?

應該係

雖然我有 但都提子
我拎個D係偽親筆

成個twitter 都被polar洗版
派polar
哈哈哈哈哈

咩叫polar?

應該係

雖然我有 但都提子
我拎個D係偽親筆

派polar
哈哈哈哈哈

咩叫polar?

應該係

雖然我有 但都提子
我拎個D係偽親筆

啲polar仲好似係佢地親自派嘅
派polar
哈哈哈哈哈

咩叫polar?

應該係

雖然我有 但都提子
我拎個D係偽親筆

聽講個場好多空位 好多人apply左但無去
其實佢VAPP 抽真係ON9
VAPP POOL又大 又多海外飯

咩叫polar?

應該係

雖然我有 但都提子
我拎個D係偽親筆

咩叫polar?

應該係

雖然我有 但都提子
我拎個D係偽親筆

唔係下話 咁浪費
派polar
哈哈哈哈哈

咩叫polar?

應該係

雖然我有 但都提子
我拎個D係偽親筆

韓國冇fc嘛
下次應該blacklist唔去果啲人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞