[BLINK] BLACKPINK討論區 (7) 電台女團日本出道大發

1001 回覆
20 Like 10 Dislike
個雪櫃入面啲野過晒期都重好意思
話想上 拜託了冰箱
真係想玩死啲chef
話想上 拜託了冰箱
真係想玩死啲chef

jisoo話上叢林法則都ok
[RADIO] 170726 KSY's Hope Song at Noon

DJ: Why don't you have a reality program?
JS: Coz... we aren't filming one?
話想上 拜託了冰箱
真係想玩死啲chef

掟巴 我想問FS 要幾多隻到?
話想上 拜託了冰箱
真係想玩死啲chef

唔知喎 上次我連周邊係計件數定金額都唔知
我啲現貨重未賣晒
話想上 拜託了冰箱
真係想玩死啲chef

我啲現貨重未賣晒

現貨係相框?
話想上 拜託了冰箱
真係想玩死啲chef

我啲現貨重未賣晒

現貨係相框?

咩都有啲喇
https://www.youtube.com/watch?v=EL3ts8r9X-E

Jisoo唱歌破音後個表情勁搞笑

https://youtu.be/UNmcz2xFj5M

好搞笑 兩嗰之後笑到停唔到
話想上 拜託了冰箱
真係想玩死啲chef

我啲現貨重未賣晒

現貨係相框?

咩都有啲喇

靚果d無曬啦 個黑粉case幾時有得買?
話想上 拜託了冰箱
真係想玩死啲chef

我啲現貨重未賣晒

現貨係相框?

咩都有啲喇

靚果d無曬啦 個黑粉case幾時有得買?

eshop preorder 完左
都唔知有無公售 大家都係等運到 長袖我都買唔到

其實我就想睇下最耐可以幾多個鐘無人講野

13嗰鍾 係咪最長記錄

13嗰鍾 係咪最長記錄

1日都試過
Lisa tv 係咪仲未有中字

有喇 bilibili自己搵 share出黎好易比人block

有喇 bilibili自己搵 share出黎好易比人block

bilibili睇親都會疾

bilibili睇親都會疾

強國好似封殺得好勁
我都係去微博睇

Ok
helloidol有喎
https://www.youtube.com/watch?v=EL3ts8r9X-E

Jisoo唱歌破音後個表情勁搞笑

https://youtu.be/UNmcz2xFj5M

真係好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞