247 fitness 有冇咁缺會員呀

468 回覆
26 Like 1310 Dislike
去開嘅連班staff自己鍾意幾點操都知
唔好轉
樓主咁大個人守下規矩啦

唔守都唔好上黎同全世界講咁柒
啊水都知要等個職員返黎啦
咁既大話都講得出
你自己on9,話撚明唔俾帶人
講緊入面果啲大cam?
我以為係大門口果部先check到
帶口罩都check到嘅咪同國家級監控同級
賤種黎講 樓豬都算極品
垃圾到癲 千奇咪join
丁蟹?

「我打死人,但冇做錯。呢件案嘅重點唔係我有冇殺人,而係浪子回頭金不換。」

「我犯咗規,但冇做錯。呢件案嘅重點唔係我有冇帶人入嚟,而係你未通知我。」
用腦諗下都知啦
有冇職員 想問下點入會
樓主係唔係on9 自己break rule仲要咁理直氣壯。
如果個個都求其可以帶個朋友入去 咁個個都入得去啦
已經多人過街市 仲個個帶個fd入去。

人地預約個到寫明 要職員帶同埋指定時間 你就揀non office hour去,office擺明冇人啦 仲等乜Q 職員返黎啊。
係到扮傻博大霧。
個個自創rules 隨機入去試玩 咁其他會員唔洗玩啦。

你移家帶人黎偷用左本來要俾錢既service啊,等於你去超市唔俾錢開撚左人地d汽水黎飲 俾人捉到 人地要你俾返枝汽水錢,你仲屌9人做乜唔俾警告你。

強烈建議24/7 永久取消埋你尼d閪會員既會藉。
簽約個時有講架
一開始留言啲人心諗唔撚係呀話咁都有討論價值跟住再碌落啲就回復正常開始屌好彩都仲係正常人居多
佢咪用緊國家級個個牌子囉
轉p記啦你
我去24/7好多人 唔想多你一個
樓主驚247唔夠多人 個個帶朋友入去玩住等
為左捉人帶人咁重本
買啲機就廢撚到嘔
除左多分店根本0吸引力
Go24太多廢人啦…
D機又唔好用又舊

247真係好好多
監控就係監控

分私人同公共?

分別係點用

For security 定係 targeting已經好大分別

佢點用你又知幾多?
衰左就認左佢把啦
無論你個解釋圓唔圓到都好
唔啱規矩就係唔啱規矩 人地理得你
你以為國家級就係等於貴?
支持你都比人永久blacklist
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞