247 fitness 有冇咁缺會員呀

468 回覆
26 Like 1310 Dislike
事原係咁的,星期一夜晚同朋友去旺角行左一陣街,之後諗住帶佢去247試玩一日,去之前上網登記咗一天免費試玩,於是我就帶埋佢一齊上去,我唔知道原來係要職員帶入去,所以我就同埋佢一齊入咗去,入去之後我都諗住同職員講話帶咗個朋友嚟,但係我見唔到有人加上我哋本身上網登記咗一天免費試玩,所以我就同我個friend一邊玩一邊等職員返嚟,等左大概一個鐘左右都冇人返黎,嗰陣時已經差唔多凌晨12點,所以我哋決定走了,以為冇事。點知第二日就問我係唔係帶咗朋友上去,話要罰我一個月既月費或者拉埋我個朋友來入會或者拉其他人入會
我覺得我哋又唔係有心既 係唔係應該可以比一次機會我哋呢,係星期二之後封鎖埋我既face解鎖🔓,唔比我入場
自己拎黎柒
大家以後都要小心啲 佢哋為咗搵member真係無所不用奇其極
樓豬好柒
就算我犯規都唔應該未通知過我就封鎖我唔比我入場,我有準時交錢架嘛
有冇睇份約 點講
講明唔可以帶人去痴餐

你唔岩喎
去go24啦屌
247真係唔缺會員喎
呢啲嘢通常都係有誤會先搞到咁
你簽果份叫合約 最嚴重係取消你會籍 再收埋餘下月份月費 唔比就準備收律師信
網上登記寫明要職員打比你確認….
唔洗再兜啦 攞返份合約出黎睇清楚先啦
利申:罰過
報海關
樓主7到... 比247BLOCK FACE入唔到去
樓主問題喎
247應該唔介意搞大件事
多人到咁
然後樓主話247要係咁搵member
鎖多幾個樓主呢啲柒頭就啱 唔使咁多人爭機玩
佢應該有寫明試玩要職員帶
你就揀咁夜non office hour入
真係幫你唔落
試玩點會唔洗職員帶
你覺得個個新人都會有會員friend

你個friend真係有登記就講清楚啦
247 不嬲捉得好嚴
樓主柒左就比錢啦 post上嚟被人笑多鑊
樓主完全表現出港豬果種又要貪小便宜又唔想蝕果種心態
shing
乞丐仔一個會籍兩份用
唔ban 你ban 邊個
就係你呢d 撚樣搞到入面旺角咁款
柒頭衰咗就認啦 一係你認自己係白卡弱智 字都唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞