屌你老母casetify

315 回覆
816 Like 53 Dislike
明明casetify 幾年前仲賣緊兩個半價果陣d 同事係度夾單,我就覺得d 料麻麻無揀
犀牛盾雖然要係台灣訂返黎等得耐d, 但起碼我用咗咁耐幫屋企人換晒未試過跌爆跌花部機
有屋企人成日坐係枕化玩電話玩到訓著嘅家庭就明,一晚d 老人家跌電話跌幾鑊都唔出奇
買任何case都係智商稅
apple care先千幾蚊
但就未必係淘寶料
應該係大陸既自家廠整殼,再寄落黎香港印
因為我係淘寶都買過10幾隻殼
冇一隻好似佢軟膠得黎,音響鍵同開關鍵係好按
通常淘寶軟膠/硬膠殼
個音量同開關都好難按
香港撚有工業咩
試過買外國牌子結果都係支製
得台灣係真係made in taiwan
買case為左用條濕尻繩姐
我由iphone4開始到iphone11pro都係裸跑
係依家轉左機 用條繩先用殼

用條繩真係方便好多
唔洗成日係褲袋拎出袋入
開撚到泰國都有門市
明明只係chocoolate嘅level,靠廣告+crossover痴「其他人」名氣
居然有人當佢係LV、Dior

啲人買casetify係因為佢有one piece 、harry potter、NBA、star wars、各個藝術家design等等嘅正版授權,並唔係因為個牌子本身有咁高溢價

人哋啲名牌講緊有歷史、造工、物料研發,玩crossover都係人哋痴佢名氣,啲名牌點會係入支那垃圾貨印圖案就算

名牌係經得起時間嘅考驗
好似Brooks Brothers講緊幾多代美國總統都買佢嘅西裝,唔係塞錢搵kol出post咁cheap
[/quote]
買apple原裝好過啦
最近見到個殼都幾得意想買,不過6xx都幾貴,睇咗呢個post後.......都係買番apple算
條友同啲小粉紅、藍絲一樣弱智
以為assemble in china = made in china
咁撚柒
都唔明點解咁多人買
吹撚漲咩屌你老母臭閪
又係呢隊垃圾
唔怪得
淘寶買仲好過佢喎
airjacket硬殼日本製
spigen韓國製
講左好多年唔會再買,但都不停有人送錢比佢洗
嗰篇好似喺之前另一個casetify post出現過
好似係潮文黎
呢個世界一向都係咁架啦
你舊錢主要係買個brand
駁唔到

間野已經比人屌左咁耐質素差, 啲人都係仆住去買
只可以講一句 抵佢賺
佢哋只要肯送啲產品俾明星
就可以繼續有宣傳效應
你無錢又煩嗰下慘
個老闆見到笑死班韭菜弱智,淘寶貨都可以做到自己買豪宅
好叻唔切feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞