屌你老母casetify

315 回覆
816 Like 53 Dislike
同香港買到既似?
有係淘寶見到d樣好似 但串casetafy/casetiff d friend
貨送到黎d字就岩返,你睇d客回圖就見到
OtterBox 世一
真係要幾弱智先會買呢間野D殼。。
以為都唔會用
勁廢 半年多啲就爆邊
其實係咪一樣料
定係真野有少少唔同
反而之後用casetify跌過幾次咩事都無,不過條邊用咗一年左右就甩咗
有親戚用緊呢個牌子,見佢好似入咗邪教咁,每次見到佢都要講一次個 case 點好點勁,睇得出佢因為個 case 而覺得好自豪好有自信咁,攪到我唔敢講個牌子既壞話,驚連親戚都冇得做
呢啲濕鳩殼真係把撚
用街邊啲廿蚊透明case仲好
又輕又薄,仲可以特顯部機既設計外貌
呢間case講勁得啖笑
唔係賣款都無人理佢
其實呢個牌子最大問題係overprice
示意圖黎如果唔係會比真個間告
老實講信講,樣佢又真係幾多花款嘅….有啲款式係幾吸引,但係真係太厚同埋質量麻麻哋⋯⋯最大問題價錢唔成正比
差唔多成萬買部電話用個幾百蚊殼係度計較襟唔襟
人地個定位係你買幾個係屋企得閑就換
呢度成班窮酸就係度用ikea比落酸枝度

用你地淘寶犀牛UAG囉
要平有平要襟有襟
睇下d女識唔識欣賞
on9,我起淘寶買個20蚊以上既手機殼,都要諗幾日

因為10蚊同20蚊,作用都係一樣
淘寶d 殻好用過呢個la
咁都要諗幾日你又戇鳩咗啲
其實呢間鋪最值得討論就係marketing
點樣可以令到外國明星用呢間case?
每日肯定有無數咁多brand邀請唔同既明星試用呢樣果樣
點解外國明星會肯用?
講真你免費送,美斯都未必會要,宜家仲係美斯自己俾錢訂,所以先爆紅
個創辦人一開始個focus已經係外國,佢d marketing太勁,值得入教科書
同9gag個故事一樣咁濟,外國紅番黎香港
想問下switcheasy係咪平放都無問題?
同埋外國人手比較大,可能我哋覺得厚嗰種感覺佢哋覺得唔係咁明顯
貪得意$400買件垃圾6個月都無甩皮扔左
你班傻閪知唔知咩係版權
知唔知聯乘啲ip 係要錢
淘寶一定平架 無版權咁解
我個款冇問題呀…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞