[STAR1唯一BAE] SISTAR討論區 (4) - LALAFOX大發!!!!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
隊長隻腳幼咁又嘅
會唔會mama做comeback stage
無啦啦出首快歌 佢實好多貨收埋
有啲覺得佢無機會唱足3分鐘 Mnet咁賤格
不過新舊歌都無人識 不如唱新歌當宣傳
都有好多年無上mama
14年最後
當年迫佢地同男人合唱some好on9
難聽到嘔
https://youtu.be/1q5yR6ixGWE

唔知等到幾時先會見到佢請埋其他3個上去飲酒唱歌
富婆屋企太大
【消息】演員尹寶拉,確認出演"浪漫醫生金師傅3"

演員尹寶拉所屬公司Keyeast10日表示,尹寶拉將出演SBS新電視劇"浪漫醫生金師傅3"。

掀起"金師傅熱潮"的電視劇"浪漫醫生金師傅"是以地方簡陋的石垣醫院為背景展開的"真正的醫生"故事的SBS的代表季播電視劇,從2016年播出的第一季開始到2020年第二季為止,不僅獲得了觀眾們的共鳴,還獲得了觀眾們的喜愛。

尹寶拉在"浪漫醫生金師傅2"中飾演了擁有3年經驗的石垣醫院護士朱英美,在"浪漫醫生金師傅3"中也將繼續出演此角色。 朱英美眼疾手快,辦事乾淨利落,既是工作狂護士,又是石垣醫院的吉祥物。

尹寶拉說:"繼對我來說非常珍貴的"浪漫醫生金師傅2"之後,又出演"浪漫醫生金師傅3",非常感謝大家,想到能在石垣醫院急診室與石垣's見面,我感到非常高興。 我會再次和石垣's一起展現好的面貌,希望大家多多支持",表達了自己激動的出演感想。

"浪漫醫生金師傅3"將於2023年上半年播出。

新公司有冇機會爭到多啲戲份
佢唔講都唔記得聽日演唱會
Fb page有宣傳 希望佢到時星期六黎 咁可以接機
佢0+3有冇得入場
同佢坐公園食外賣

Hair話15號先返工
睇嚟會留多一兩日
可能又好似之前咁做下訪問/去做評審

正面睇著到金鐘國咁款
台北28度 可以換返背心短褲

天氣咁熱 會心口㷫
唔好再著呢件衫
https://youtu.be/I6lD703-FQE
https://youtu.be/Ca-WX85m7-g
呢個主持都有去睇 唔知會唔會訪問多次
你叫佢唔好再著嗰件衫嘛
我仲叫佢擺vlog出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞