[STAR1唯一BAE] SISTAR討論區 (4) - LALAFOX大發!!!!

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
我信佢地會cb架

期待一下十三週年cb
佢會0+3
分分鐘今年合體反應咁好下年就
岩岩突然係到諗
2022應該算係孝琳事業嘅再突破,甚至小高峰
2017年solo之後一直半紅不黑
又遇上醜聞,一直係平台期,中間又潛左水一段時間
今年由年頭laying low, queendom 出左n首歌 + 重編經典 + 終於啲人開始recognise佢嘅實力, no thanks mini album + showcase, solo concert, 上多左綜藝, world tour, 大學表演, 出國show, k con, sistar合體, ost....
好幸福
一直佢都好努力
真 由上double trouble開始轉運咁
唯一公司仲係一言難盡 改埋就真係無投訴

呢排賺多啲 等4個夾下schedule
FF sistar出年夏天cb
公司有咩唔好
拍埋唔少片 Joo代表自己收埋J嚟睇
好似孝琳開live都問過vlog幾時會放出嚟
之前演唱會唔宣傳 staff放晒假去旅行
等到韓飯走去狂投訴 先做少少門面宣傳

其實好多宣傳可以做好
cb期無電視台資源既話
經理人應該主動聯絡YouTube節目做宣傳
但係咩都無做
做咩佢請埋啲人咁懶
代表係以前sistar mv導演
其他staff就熟人介紹
然後大家成日一齊玩好開心咁
睇qd2就知 舞台同歌係孝琳自己管返
得自己嗰part做得好
但係宣傳其他野 佢真係唔識搞
可能唔會點跟手去理

最好宣傳外判畀出面做啦
反正佢唔炒人 又唔會請到勁人返嚟
仲話想自己公司有一日出女團
https://youtu.be/IiUs5A7-VUM
依家先發現呢首歌好好聽
我呢排個心去咗姜知賢度
狂loop佢begin again啲抒情歌
慢慢個心會係4個度周圍走

唔知睇完可唔可以接放學
食埋飯先再入去睇CL
9個字表演算係咁
https://youtu.be/7OzDWU6lx3g

牙宥完整版ost
https://youtu.be/lFxupeBib4w
雖然狂飲酒
但係成日聽到佢唱唔同歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞