[LoL]英雄聯盟 S12比賽討論區(1062)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Group 係咪得小組排位要pick 無單場pick?
見到Kingint CQ都11-2就知CQ 冇代表性
別買太多
聽日小組賽會唔會太好睇
無論贏輸都可以上大陸壇睇下佢哋點樣噴精/尿
今年又冇Riot top20毒奶榜
Disgrace
訓先
大家5點見
財自密碼
推完線有機會就幫手食㗎啦 要咁樣㗎咩

好似韓服菁英當比賽咁打既話 雙方都有咁上下意識既話係有討論放唔放龍既需要
尤其係叫糊龍同龍魂 巴龍 劣勢時放定打
見有時間 簡單分析下

前期點都係Drx贏
中期就睇Zeka遊走情況
後期睇Deft發揮

上路:Kingen應該係最穩個個嚟=最強嘅盾 點打都唔穿,唔好以為我吹水。睇返Worldl戰積:kingen KDA 3.67 對比返之前region果時 3.0幾 有明顯進步加上group A 首名FNC 歐洲上路霸主wunder 都係得 3.3, 相信Kingen會帶到Drx入決賽

JG: 連登成日話Ellim>Cuzz Pyosik既然打得贏Ellim ,豬坑仲勁過Pyosik。提提大家regional 豬坑KDA 8.33 對比唔知咩LPL Wei得7.62,仲有Wei打爆過LCK最強武術家

中路: Zeka 今季進化得好快 睇KDA榜就知 大聲d邊個中路係KDA榜第三名。下年世界賽MV應該會搵Zeka 做主角

下路: Deft 未去到第五場就唔會出事,況且場BO1 根本唔洗驚。請大家珍惜Deft 世界賽最後15場

加上 beryl LCK 最強大腦存在, 輔野連動 根本唔L洗驚

比d咁ga對手DRX..is侮辱..哈
如果唔跟投票結果既話有冇約束力先

冇約束力既話整嚟有咩用,要傾食唔食ping燈咪得,平時都係咁,開龍前係咁ping支援,唔想開隊友ping返No咪得
劇本係第二出線 對上漿 比人三零極速收皮
都係方便溝通
會嚟食既始於會嚟
唔嚟繼續唔嚟
牙deft一定輸內戰3:0
其實guma上年好輪換嗰陣係有pick過kaisa,仲要carry,都唔知點解唔pick,跟住就比人當唔識玩
NA > KR
又練陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞