[LoL]英雄聯盟 S12比賽討論區(1062)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔抽架啦,全部組都lock 哂

兒燈仝人支持rng世冠
冇簽好抽
前3 seed得gp c冇lck, gp d冇lpl
所以drx gp c, rng gp d
然後na seed1 c9 gp a, eu seed2 g2 gp b
所以大快活一定group a, eg一定group b
呼吸哥用劍魔算留咗手
台仔仲好意思笑DFM
比著係BYG一早比RNG屠左啦
https://www.ptt.cc/bbs/LoL/M.1664927796.A.3F4.html
啲台仔仲未肯面對dfm>pcs呢個事實
真 RNG世一
證明DFM>BYG 冇台仔怪BYG啦
在這集,Elyoya 對 Nisqy 很兇。

「好好講可能聽不進去,就可能確實是要兇一點。」

「你打勒布朗,你每次玩賽勒斯維克特,你哪次不是被他們茂凱、被他們史瓦妮抓成狗,
,你說,哪次不被抓成狗?」

「一個賽季練個賽勒斯那麼難嗎?先選永遠都是賽勒斯跟維克特,賽勒斯玩的跟屎一樣。

Nisqy:「好的 好的」

Armut:「我也第一次看到這個,我當時都呆住了」

Elyoya 也在訪問時補充:

「他還年輕,他還能打,還能打很久。他如果能明白那種其它的道理的話,以後可能會打
得越來越好吧。」
DFM贏到一場 MAD一場都贏唔到
DFM至少比PCS強啊
LOL version 三劍客
EG幫NA平反(只限今日)
諗起BYG隻垃圾SUP話我地對線團戰都無輸
其實係咪遺忘左仲有隊CFO一場都未打過
RNG咁嘅態我睇好CFO起碼有加賽打COPIUM
CFO有什麼話想對BYG說的?
助理教練Bob:BYG打出我們賽區的驕傲,我們紐約見,加油!
教練Achie:籤都已經抽成這樣了,天時地利人和機會都給了,一樣紐約見,加油!
Bo1 rng個陣似試野放水 gala唔識用操作ad 呼吸哥玩唔到全攻劍魔
Cfo勁好多啦
不過台仔有種迷之自信/自大
cfo都吹奏8強=4lck 4 lpl
Chatroom正常好多 ptt多五毛支那狗
感覺Cfo冇上年psg勁 上年火龍隻關 下路見得下人
下路見得下人
d組最好就係gen+cfo

踢走賤種rn支
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞