RAT+ve/初步確診/確診圍爐區 睇晒#1-#8再問(144)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
你唔喺機場問?
坐時光機返星期一報
根據衞生署的轉介,如閣下有需要入住社區隔離設施進行隔離,本處可安排抗疫專車接送閣下入住社區隔離設施。

閣下可於收到此訊息24小時內,致電本處電話 5216 7742 / 5210 0574 / 5211 7645 / 5211 7514 (每日早上8時至晚上10時)。

如對隔離令的事宜有任何查詢,請於每日上午9時至晚上8時,致電2125 1111或2125 1122與衞生署聯絡。

香港消防處

[請勿回覆此訊息]

係咪要比人捉去隔離 定可以選擇唔去
琴日屋企人中左 快測2條
但今日1條 咩玩法
爸打最後有無入左去
份工手停口停,依家屋企人確診,我未確診,但係有喉嚨痛,應該過兩日先會真係兩條線,再過多七日先返得工嘅話,差唔多半個月冇工開,我想攞政府嗰個$5000津貼,但係要入院,有咩方法可以入到院住一晚
X2 仲要後生靚女黎
佢話呢排冇11 12 點都收唔到工
以為自己係快測陰性就算數 冇特別申報
屋企人都收到

之後再有另一sms,啱啱幫佢執定嘢
收到呢嗰係咪去硬?

[衞生署衞生防護中心]
根據《預防及控制疾病規例》「《規例》」第23條,考慮到閣下的個人風險評估以及家居環境因素,你必須根據政府命令到指定社區隔離設施接受隔離。稍後將有政府人員聯絡你,安排專車接送你入住指定隔離設施。若你未能根據指示到指定隔離設施接受隔離,即屬犯法。一經定罪,可處第三級罰款及監禁六個月。
之前有CASE佢打電話黎, 巴打話唔去仲屌柒左佢, 好似最後冇安排佢去
利申: 9UP勿試
有朋友去旅行期間中左, 想幫佢問下有冇得拎康復碼?
可能假陽或者假陰
day 7 2條但T線好淺色 好想放監
有咩方法快啲變一條
0針中 過埋免針期一個月先打一針 咁最遲幾時要打第二針?
飲夠4L水
攞左檢疫令?

未攞的話技術上你未係緊密接觸者
你有無緊密接觸過確診者你自己知既
有冇人今日d1😿已經覺得好絕望,又攰
日飲4.5
day6仲係淺線

利申220lb
用另一隻快測
我day10仲係淺線飲極大量水都係咁
有無發燒
Day3-4先最勁

今日仲有人送快測同口罩過嚟
若然係假陽 咁佢係咪兩日陽性就可以出去?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞