英國銀行討論區

1001 回覆
9 Like 2 Dislike
請問想轉去Nat west , 我已成功upload passport 同人面認證但仲要加多一樣野, 一係brp 一係就travel visa, 但我係online 申請bno visa, 所以又冇brp ,又冇travel visa , 依家”click ”左係呢part, 請問有冇爸絲打試過咁既情況?有冇計解決?謝謝🙏
Upload email cap 圖
試過但rejected🤷‍♀️
咁無架啦
去分行
我metro bank 都預到呢個問題
Log in 自己UKVI ACCOUNT 睇自己visa個頁
再cap 圖upload
isa 既定期係咪高d?
得hsbc
用driving license? 不過都比佢reject咗
通常低啲,只係有獨立免稅額咁解
Ni number封信
上面有你地址+ ni number
唔怪得 我就係奇怪 點解isa 得1.5 反而普通既有2.5
1.5 咁少咩?我見santander 1年好似有3.7🤔
有無人識睇ibuk擺GBP有幾多息
完全唔識睇
>8000
1.777%
知唔知放喺ISA STOCK會唔會有息?
原來真係睇呢個rate,
我見佢上面段字寫要us居民就以為唔係呢個位搵rate

唔該巴打
https://www.interactivebrokers.co.uk/en/index.php?f=50549

Earn Interest: Earn interest on idle cash balances.
琴日睇monzo一年先3%
今朝睇一年已經變左4.3%
活期都1.7%
isa 係少d wo btw 有3.7咁多?肥肥wo
如果唔放isa 定期 .3%果d 定期係咪要交稅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞