《披荊斬棘2》周柏豪超熱心教隊友唱歌

86 回覆
52 Like 13 Dislike
Fancam冇執過喇掛
https://youtu.be/EaPWx38AKL8
鳩蛇今次劣左d
唔好淨係執一兩粒字就懶醒以為駁到屌人啦。
我都唔係反林峰,係屌呢單野盲反。

上面亦都有留言補充左
你又唔係唔明成段,係都要駁到失焦
捉個唔係錯處既錯處屌番就算數

仲有,打幾兩句野,用「傻鳩,唔識,收皮」呢D字眼做乜鳩?真係討論就討論啦

唔跟大隊盲反就係傻鳩?收皮?
南無佬的確唔夠班教單春喎
邊撚度盲反 唱功差過人真係冇資格教人喎
你係唔係都踩林峰唔夠班又搵佢同學友Eason比,根本係irrelevant;呢個係說服力同technicalities問題,周柏豪自己唱live唔係flat就走音或hit到個音,有咩資格叫個大陸仔「音準要好一點」,教人都要睇自己有冇料,如果周柏豪唱得好嘅絕對冇人會話佢冇資格教,仲有佢自己咩崗位吖,指住林峰叫佢拖長句子仲要示範埋,真正嘅teamwork係大家討論點樣phrase首歌唔係好似佢咁一言堂,最諷刺係佢係聲夢做導師都係卸膊俾送禮勤教學員,依家上左去扮大佬,教其他人,講出來都好笑
答唔到
何事落到這收場
唱到唸經咁教唱歌😂
第一次覺得劉華唱得唔差
我講緊唱歌技巧,同填詞作曲人有咩關係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞