電訊商/非apple 訂購 iphone14 中伏區(4)新客is king 舊客等到聖誕節

958 回覆
4 Like 3 Dislike
講黎講去月費都要千二蚊左右

我同佢講我唔要netflix
唔要咩世界杯pass
唔要任何增值服務

只要4張卡同出一部iphone

同我講只係差20蚊一個月….

迫我轉台,無計
下,唔係喎,佢俾我月費877,5張卡加7700手機卷(唔洗預繳)
200GB 5G +2Mb 無限數據
個plan最多儲450GB數據
想問下早前係CSL買左淨機 佢就送左1個月睇波
,咁係咪過左1個月之後就會自動斷 唔洗打去cut
你可能得罪左個sales
佢收線後幫你set 左low priority
有無巴絲用過welab bank買iphone 學生剩係翻part time係咪唔會批?
通常都有息
1個月都係比200幾
咁你不如申請渣打定匯豐信用卡經home+ 買
學生唔想full pay
上面兩間信用卡喺Home+ 都有分期做,都係34期,不過你睇下有冇你想要嘅型號,印象max 好似冇乜貨
訂大機 ?
我屌 , 係3hk訂左大黑512 , 1個月終於有貨啦
12 pro max?😂
CSL/1010 我個兩個plan尼兩日收到msg,拎咗大紫128,大紫256(兩部孝子機)同大銀256(自用)

Btw 有冇巴打換左世界盃,但未收到sms link
係 大紫256
聽frd講佢9月係csl訂機都係同樣未收到貨
幾時訂㗎清?
一個月前
我都差唔多 希望我都就快收到通知

係咪經sms? 定會打電話來?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞