電訊商/非apple 訂購 iphone14 中伏區(4)新客is king 舊客等到聖誕節

958 回覆
4 Like 3 Dislike
可以訂第3部?
九月中1010訂細pro 1TB,冇聲氣
話小貨返喎
3hk 依然無消息 , 大黑512
the club大黑512今日送到
今日都收到csl 大黑512拎得
唔知3hk 有無份
幾號訂
9月中訂 今朝無啦啦收sms要8點前拎 大紫256 csl
依家應該開始大貨
自己每日朝早8點/晏晝2點去Apple store app買可能仲快
巴打, 請問點樣可以買淨機? 因為我響CMHK個網登記, 一定要我揀個PLAN 先比我過版完成登記, 睇晒成個網都搵唔到買淨機
想問有無smartone 現有客係佢個網買14pro ?見佢平$300,但唔知要簽咩約6個月
屌你老味,cmhk 22號等到依家都未有大紫256

唯獨得大紫分開賣
變相呃多2000club分即係貴其他色350蚊
你係現有客戶用緊5G plan
到時出機就咁比淨機價-$400就得
其他4 Gplan 就好似要upgrade 上5G plan
不過揀最平嘅 $108 學生 5G plan 咪得囉
講起都勁搞笑
Csl續約我都要預繳,雖然都係回贈返去月費
但舊客真係0著數
用左csl最少10年,依家交緊1209家庭,下年一月到期
我都係用緊csl
都係交緊千幾蚊家庭plan
回贈埋部12既錢交9百幾

啲sales成日打黎叫我續約
Plan又貴
接收又差
屌佢哋話又貴回贈又唔係好,佢哋就識做
3HK買淨機有冇得平? 定係等多陣cmhk
5百幾同一樣激數又係一樣機價,家庭plan成千蚊又係同一價錢
只係將d卡價錢加上去,平好少,咁我仲做家庭plan黎做咩?我唔好拆返開黎用未算
我前一個plan係有15000蚊買任何機,依家做唔到比我未轉台lo,彩佢都on99
無用..
傾黎傾去啲offer都要千幾蚊
已準備轉台
3hk 仲未有消息
我琴日去鋪預訂 今日就有
CMHK 企業客戶: 9月11日登記到而家都未有, 早知唔撚貪平用企業客戶plan, 根本就係孤兒plan, 那有人跟進
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞