反應不如預期!Google 將關閉遊戲串流服務「Stadia」並全面退款

71 回覆
97 Like 5 Dislike
人地唔上市都已經有無限金錢
每玩半個鐘要睇兩條廣告,無得跳過
咩都未做到就話無使用者牽引力
Steam冇上市,唔上市就係唔打算賣
遊戲界唯一清泉

同埋想買steam 我估起碼要1000-2000億美金
唔想睇廣告就每月俾錢買steam premium
點解咁無耐性
apple都係差唔多同期加入 一樣無乜人理唔再提
M$都係捱左一段唔短既時間
Nexus計劃又係搞搞下比其他廠整 半桶水
仲未提glasses同電車
我覺得佢副眼鏡有得發展,至少當時好似得佢攪呢樣
但垃圾google次次一蝕錢就cut
有,android暫時未
windows phone明明搞得好好睇睇就過到android頭,自己玩死自己
冇咁少呀嘛,我見好多喎
你點禁
我打開個beta版,睇所有遊戲係唔夠100隻
原來我睇左手機個被,WINDOW個版勁少
由美軍選擇咗用m$果副眼鏡果刻開始, google呢副應該都係會收皮
Google爭個蘋果教主咁既人去做大佬
第一日已經係呢到睇死佢唔work
物理就係咁快
突破唔到光速
Phil Harrison真係業界毒瘤黎
喺Microsoft時佢同Don Mattrick已經搞到Xbox One差啲返唔倒身
https://youtu.be/ofC2HDesL5A
睇死google stadia一定失敗收場
https://lih.kg/1911914
gmail
其實無嘢好笑,就正正因為Google咁大膽乜都肯試先可以咁成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞