開始覺得愛情其實真係好稀有

231 回覆
640 Like 8 Dislike
被分手💔
然之後發現原來拍拖期間對方已出軌。。。
振作啦唔應該為過去事傷害現在既自己,試諗下頹廢生活作賤自己只會你自己受傷害個賤人仍然風流快活。諗方法做好自己好好生活。

btw拍得片就有機會流出真係愛你會為你着想唔會拍片囉,下次戴眼鏡識人。
如果2個人一齊努力當每人打份工2萬零蚊可以揀租樓唔駛住劏房。真係愛自然會為左大家目標一齊付出唔係躺平。
飛咗你仲放你啲片上網都好冇品⋯
讀書時嘅愛情已經係比較真實容易維繫
到返工之後識嘅女仔
真係唔知可以點識同開始
要問哂你家宅起哂底有幾多錢有無買樓
再加你要樣靚操肌先肯同你拍拖
結婚就未必
點玩
以前讀書愛情完全唔會係咁
多謝巴打。
好彩唔係拍片,但知佢一定係周圍係佢啲朋友同學屋企人面前𡁻完唱。係佢嘅所有圈子做好佢乖乖仔嘅深懶賣慘人設。

而我只會又係佢其中一個「臭雞」苛待佢嘅Ex。諗到都so9sad
其實我就無俾過佢拍片,不過我估佢有機會周圍俾我同佢影過啲生活相俾佢所有生活圈子睇。嚟個𡁻完唱。繼續佢係一個乖乖仔被女友蝦嘅賣慘抑鬱症人設。

而且佢block 我ig,我無法得知佢做過乜。跟据佢係我面前數落啲ex,我應該都唔會有好下場。
咪唱 圈子唔同

有時控制唔到人哋諗咩
就算佢係唔啱都好
到底遇到真愛(互相都喜歡大家)但冇一齊到,定從來冇遇過會幸福啲?
多數都唔提以前先係最正確✅做法
可能 冇一齊到先驗證唔到係唔係真愛
環境使然
我隔離個post 係假膠 唔好當真

大個左 愛=物質同錢
愛情呢家野留返比有錢/成功人士玩算
🥲我又柒左添🙈
做男人做到咁賤,遇着佢真係好撚慘你犯太歲當黑
真係賤/渣男
佢就係靠呢招食好多女
至少。你知道之前果一、兩個對佢好好添。賣慘賣深情真係有用,啲女真係鍾意你學會好錫你、對你特別好。
遲啲會開po講
個個都慘架啦全世界得佢慘咩,利用人同情心溝女cheap到爆,G持開po踢爆。

荷爾蒙問題
雞竇定鴨竇多d
The art of loving
開卷有益
打齋諗佛
冥想會好D
我練到可以控制到性慾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞