MM阿朗今日第一日返屈臣氏搬水 好想喊

143 回覆
201 Like 71 Dislike
阿朗幾時會做順豐哥哥
送英泥
順豐哥哥專做好人好事
英泥要有大車牌
有啲似三劍客
咩係三劍客
蓋伊
送汽水
凌晨送菜去街市
其實幾好 等啲人知道社會無咗佢地係唔得 仲成日睇人唔起
讀埋平安咭落地盤做
嘢食片擔當有Sa 苦力片擔當有朗
無用

小麻隻狗會用自推番
我都忍左你好撚耐 成撚日開撚埋啲垃圾post 垃圾唔撚緊要呀 起碼唔會出現起熱門 我屌你個老母 日撚日自己推post 頭十個留言九個係自己打上去 仲要黃色大字 熱門成撚日都係你個啲自推post 明明根本可以一開post 打撚哂你啲垃圾話 你個臭閪又咁撚中意分幾次打 做乜撚野?

ok 你想上熱門咪講囉 屌 之前又話咩del左個(熱門師) 唔想上熱門 假撚到含家剷 你根本就好撚想人地J你啲垃圾post 癲撚線咁 好似日撚日無野做咁 24小時起碼見撚到你2-3個自推post 煩撚到死 明明有個啲cctoy 咩崔乜撚野 萬世撚樣 日日送啲垃圾post上熱門 而家仲要多埋你 煩唔撚煩 仲要講撚到自己幾清高 根本咪一撚樣
仲搬過屋
叫啲女去啦頂
你仲煩,現實失敗靠上連登拎成就
支持
小麻個閪比佢屌左未
支持
我都忍左你好撚耐 成撚日開撚埋啲垃圾post 垃圾唔撚緊要呀 起碼唔會出現起熱門 我屌你個老母 日撚日自己推post 頭十個留言九個係自己打上去 仲要黃色大字 熱門成撚日都係你個啲自推post 明明根本可以一開post 打撚哂你啲垃圾話 你個臭閪又咁撚中意分幾次打 做乜撚野?

ok 你想上熱門咪講囉 屌 之前又話咩del左個(熱門師) 唔想上熱門 假撚到含家剷 你根本就好撚想人地J你啲垃圾post 癲撚線咁 好似日撚日無野做咁 24小時起碼見撚到你2-3個自推post 煩撚到死 明明有個啲cctoy 咩崔乜撚野 萬世撚樣 日日送啲垃圾post上熱門 而家仲要多埋你 煩唔撚煩 仲要講撚到自己幾清高 根本咪一撚樣
阿朗係體力擔當
垃圾
終於見到樓主老公出場
dirty jobs
本來覺得你好煩
但原來條on9仔仲煩
為咗上熱門搵生存價值竟然出兩個post
On撚9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞