Steam Deck用家圍爐區

121 回覆
10 Like 3 Dislike
搞點左...俾到4磅訂
應該今個星期收到email畀埋尾數出貨
巴打有冇安裝攻略
發明工坊1都玩到,不過要做linux工程師
亞洲版未送到貨姐
應該無咁快
香港行貨未開始訂個陣都唔知有呢部機
睇晒review 好想快D到手
去返desktop mode下載個appimage
再下載返key同fireware就得

https://www.reddit.com/r/SteamDeck/comments/t6ysrf/guide_how_to_install_yuzu_and_run_games_botw_on/
尋晚搵咗key
今晚研一下點改
快啲出第二代啦
最少用5nm+rdna3 改善返個續航力先
原來bottles咁神
出第二代又再炒過
個wiu u emulator offline mode開唔到🙈
真心好用,d setting 仲易過winetricks
利申無steam deck
本來訂行512唔想煩
但係依家亞洲區Twitter個PO又無日期咩都無,人地歐美一日已經出貨
諗諗下把心一橫想訂水算
surfshark 用VPN 開新ACC
我個新ACC set hk
因為set uk 佢會detect到 用vpn
跟住訂完 login 呢個acc 比訂金就搞點
琴晚收埋Full pay email 已比埋錢
但係我跟你咁做去到Steam Deck果頁佢叫翻我去komodo訂
唔該曬巴打先
想問下有咩用?
玩懷舊windows game
64 gb 夠唔夠用
無人 自加ssd?
想玩彈豬台
收工裝裝先
一定要加sd卡

本身系統已經食咗你少少GB
大作game下下5-60 gb
有d甚至過百
我又來圍爐
上兩個星期到手UK 512G

我放左成套win 版 英雄傳說入去 用 ponton 玩好順

Yuzu 現 Rockman 11 都好順 好正~
我都install duo boot win11+steamOS
可以系win11下玩到XGPU
我已改了 1T SN530 (2230)
好易攪不過要有折機工具
年尾亞版
10月都未有消息
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞