Steam Deck用家圍爐區

121 回覆
10 Like 3 Dislike
US 512GB已到手

MHR一般畫質鎖60fps,玩到3個鐘
Stray高畫質 (80% res) 鎖更新40hz,全程40fps
MHW一般畫質鎖60fps + CAS,係星辰唔足60fps,玩到個幾鐘

香港用家數埋應該冇10個
等亞洲出貨啦,到時大把用家討論。
屌奶星玩返MHR仲以為係switch
MHR畫面靚過switch幾多?
我較到可能差唔多
裝咗rdr2 唔知點解玩唔到
入game個陣話social club 圖形處理失敗之類
不過有60dps正好多
我個部重排緊
想訂英國水貨.....行貨都唔想等...但用VPN都訂唔到
諗住直情開個用VPN開新ACC,又開唔到
係咪無方法
美版7月30訂依家已經發咗貨去集運
依家產能高咗好快就有貨 本身仲諗住有排等
俾錢個下仲要英國信用卡
屎忽痕用黎玩左陣apex, 對手會有啲攰,啲back key 唔係咁好㩒,但畫面冇問題。
諗緊好唔好買多隻fifa23 同RDR2試下😂
玩緊Skyrim with mod (百幾個)
2K畫質,ultra setting
40fps ,1.5hr左右
裝左fallout 76,竟然好順
平時都係玩hades啊deadcell個類型game

宜家去左泰國玩,帶埋部deck 過黎,插埋dock當電腦用好爽

以前旅行會帶laptop,宜家唔使了
UK 版512

依家淨係玩左hades同埋aparture desk job
出街好少可會坐/等好耐
所以唔知搵咩game玩
有冇咩推介
玩勇者鬥惡龍11
部機2個鐘冇晒電
deadcell, slay the spire, monster train

大作少少仁王2,隻狼,surge 2 聽講都好ok
UK 512琴日到貨,送貨條友同一日改左幾次時間,好彩冇比人偷

玩左陣 SD高達激鬥同盟 可以60fps 不過溫度去到70度
上個post 已經好多人有啦喎
之後係街都見唔少人搭車打
八月八日音訊全無
等左2個月消費卷出左都未有,睇黎做硬聖誕節禮物
玩yuzu唔係太順…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞