Jennie被駭客爆出閃卡,多名韓男星中招GD都有份

161 回覆
500 Like 48 Dislike
https://bit.ly/3BOcFxY?fbclid=IwAR3ZF4FgYLAekweWZGGzKEwZQe0j4CT5CKPPjUuT9X7OuntvxviBuJefxeE

BLACKPINK的Jennie被指撻著BTS成員V,上月開始疑被駭客入侵,導致多張與V外遊的私密照曝光,其後雙方的事務所都沒有反應,駭客見此就將行動升級,將兩人由同遊濟州島、V床照再變到大尺度浴缸內的照片公開,Jennie終於忍唔住出手後,疑再惹起駭客把火,駭客再爆出更多「18禁閃卡」,今次就連GD(G-Dragon,權志龍)都被牽連!

Jennie的「閃卡」流出事件仍無暫停的跡象,今日(29日)駭客再出新招,貼出一張Jennie超性感照片,更將Jennie的前度照公開,當中包g-dragon(權志龍)、Kai(金鐘仁),及一位騷肌猛男!

之後「駭客」放咗一張縮圖,其中一張打格表示是「18禁」,似乎是威脅之後會有進一步行動!該駭客還透過IG跟Jennie的隊友Jisoo表示「我說過Jisoo都知道事情真相,她是誠實善良的人,她跟泰亨(V)沒有任何關係,她可以幫助我們看清真相」甚至更揚言:「妳都知道Jennie跟泰亨出去約會,只是妳不能。」

都話左什麼韓妹都是一群臭雞
搵張閪圖都無就叫流出
閃乜能野卡呀
平時上台露得仲多過你hack
如果個張18禁最後流出唔係18禁既
我一定屌你老母
Calvin klein廣告仲sexy啦
呢d 叫簽卡
陳冠希叫咩
好耐冇睇過明星流出
真係有野睇先出啦
講左咁耐都冇野睇
好悶呀
快流出啦 屌你老母
希哥半成都冇

收皮啦
冇seed?
「妳都知道Jennie跟泰亨出去約會,只是妳不能。」

Jennie可以同V岀去但唔比jisoo同兒子岀去?
冇喇,咁少唔好放啦 hacker
我都唔明咩意思
開始疑被駭客入侵,導致多張與V外遊的私密照曝光,其後雙方的事務所都沒有反應,駭客見此就將行動升級,將兩人由同遊濟州島、V床照再變到大尺度浴缸內的照片公開,Jennie終於忍唔住出手後,疑再惹起駭客把火,駭客再爆出更多「18禁閃卡」

究竟係乜玩法
CK露得仲多啦
兒子老豆唔俾嘛
韓版陳冠希
又恰我老婆
閪又無, 鳩又無, lin都唔多覺
個hacker 死咗佢算啦
香港網民已經比陳冠希長大咗個胃口
呢啲叫流出?
2022年連喂呀一成功力都冇
流出?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞