Jennie被駭客爆出閃卡,多名韓男星中招GD都有份

161 回覆
500 Like 48 Dislike
呢啲所謂駭客成日以為有小聰明?
但佢地有財有勢點會無人查到你出黎?
成個月YG都無諗過理佢
鯰魚
因為jennie冇影過唔見得光嘅相
未驚過
爆料者講野1999 成L個弱智咁

話jisoo 好kind
又話vjennie可以出去,只有妳不行
無膽講完整句子又無膽po相
all屎唔出既感覺 估計爆料者真人弱智仔
想冷處理啦應該
由無可奉告開始公司開始垃圾
娛樂圈..黃毒賭
有乜可能唔係
想要錢掛
唔恨錢嘅做咩唔一次過po

我係佢hack下D對話可能仲juicy
想睇韓圈互講八卦
閃中閃
係個作者翻譯差
原文係話Jisoo知道Jennie 拍拖單野,只係佢唔可以公開講,就叫佢po張未公開既相,點知Jisoo之後真係po左果張相
係心心係咩事
好睇佢對波 ck都有啦
on9
咪濫用閃卡呢個字
唔係要陪電視台高層玩群p加三眼連發咩
18+ 第2張圖假架
Po圖有三個人 (GH, btsnoona, dropthebomb)

1. GH係有tg, po過V+J, BP, GD (來源係bp電話)
2. btsnoona po埋V+J, jimin (佢話d圖係人地send俾佢), 包括張有18+截圖
3. dropthebomb po左V+J+GD及其他人kai lucas jimin 元虎

GH見btsnoona po左佢手上某d圖
於是爆左佢真身出後 後者自己delete左戶口

dropthebomb似係shipper想否認V+J拍拖
所以po左好多唔關事亦非Jennie電話嘅圖出黎
想間接證明自己講野好真
佢acct都被report到delete左

Bighit之後出個statement
但d人話係季度update唔關事
何況Jennie電話流出 點都係YG行動唔係BH
而GH都嚮tg group講左佢無收到律師信

成單野到依家好似係咁
D人話張18+係假 由第2,3個流出者出現
就開始滲入其他故仔想改變narrative

YG到依家都唔講野
D相又唔係乜18+ 又有YG特有
我傾向相信佢地分分鐘默許GH
好撚無聊
拍拖咪拍拖,真係得日韓先仲咁撚守舊唔俾明星屌閪
Jisoo 仲乜9要咁做
攪明公司幫佢upload啦
Hacker幾乎real time出張相
唔係yg staff係邊個

依家咁悶左無花生食
原本以為真hack
呢啲藝人出活動當日嘅公關相,應該影完畀個event主辦/pr approve過先出?
可能最後Po 相嗰個都未必係Jisoo本人,而係助手
Jisoo都未必得閒留意到個tg group講咩啩
係,會知道V Jennie可以去拍拖,Jisoo唔得嘅人
仲有Jisoo出緊event,唔會得閒睇嗰個hacker喺to group講咩
同埋如果係hack入雲端攞到Jisoo實時出緊活動影嘅相
我記得應該係有少少時間差
所以係YG自己內部嘅人係鬼嘅機會比較大
YG應該捉緊鬼?
韓國d女 只要比錢就有得屌
繁韓國全行都知既事啦
繁=係
無認係咪即係SP 關係
係咪因為當年天真嬌賣純情,扮乖乖女,點知又有閃卡曝光,所以先話係女偽人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞