落雨天簡直係雞胎Killer

198 回覆
137 Like 6 Dislike
萬里行都咁伏?
用派拉利P1 濕地好咬又耐磨
萬里行都做到好似bot 咁
我諗佢嗰隻size 有貨就全部答晒
前排見yen 平都換左套 DIXCEL
安心好多
F1A6仲有冇邊到有貨?四圍都無
我頭先想去換尾胎都冇貨
最後平屌咗其他牌子
LM705 然後就可以換車
LM705其實係uber呔, (同價位比)舒適, 靜, 耐磨;
乾地操控中下, 濕地仆硬街, 落雨隧道收費亭兩個人坐住部車起步, eco mode下極力紙都未放晒就已經著防滑
但耐磨到一個地步係唔好話換呔, 日用左一年, 我都唔知會係我炒車先定我有需要前後呔掉換先

SU1乏善可陳. 但亦無大過錯, 慢駛心急兩相宜, 完全對得起個價
T005A算豪華呔, 但treadwear得2百幾, 好快要換, 對比唔用腦標準PS4都3百幾
EP300 XM2大牌子慳油呔, 唔拎黎飛衰極有譜
原裝185/55/R16 有咩可以揀
原來上面有
Fit車神一定係71rs
係, 米記出名多水分, 而LM705個treadwear我絕對懷疑佢mark低左
其實一換要四條呔一齊換係咪堅 ...
喺英國一條街見好多車梗有一條係唔同牌子唔同軚紋
啲車房都話冇所謂 ...
頭轆尾轆車
頭尾呔可以對調一次
之後就換哂四條
但有d呔唔可以
正苦車都會左右唔同軚啦
我用緊條派拉利P1 耐磨420..... 行左30000km都好似無乜蝕咁
F1A6
T005A 如果行左30000 km 2-3 年內的,要換嗎? 邊邊有d 磨損,但中間位置d 紋仲深
有冇超級靜音呔推介 18吋 可以完全捨棄抓地力 純粹安靜就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞