《驚奇隊長2》導演坦言:《終局之戰》那場女力集結戲「太短太惱人」!

130 回覆
2 Like 430 Dislike
建議下一部戲幕前幕後都唔可以比任何男性生物參與
Attention whore 係咁 現實生活之中冇人理咪上連燈求屌囉
人玩女權,bad boy 又有
點解bad boy可以玩得自然咁多
想睇排骨仔做超級英雄
點解露肉有身材嘅女就唔得
但男英雄一定係又型又大仔 就算係奇異博士都係靚仔醫生人設
我要求停止物化男人
成班寄生蟲
唔係原本班主角做紅左
你地連上鏡機會都冇
幾驚你唔問 問得就一定會有
最出戲就係嗰幕
全部人喺度大混戰
突然間成班女角一字排開
賣弄girls power嘅意圖太明顯
Valkyrie騎飛馬參戰型撚到
其他算鳩數啦
都唔係全部女人,有幾隻猩猩
尚氣件awkwafina真係好倒米
套戲講到佢入大羅之後 好似係元華教佢功夫定咩 佢句句淨係話 我唔識中文 唔好叫我做乜做物 I don’t know Chinese乜乜柒柒 完撚全唔知佢有咩作用
整套撚屎尚氣無非都係為支那/華人市場 加件唔柒識中文ge女角把撚?

尚氣簡直就係pf changs 西人刻板印象亞洲/華人野 難食(睇)果種
我都唔介意 我唔睇姐
收皮啦屌 講事實又唔得
一碌鳩打一船人
人地型同柒都係講事實
你個句香港人的確係幾一碌鳩打一船人
冇錯 阿爸係男人都盡量唔好
唔係講少,女廁門口真係好撚多人
哦 事但啦
Mmm
disney 係咪唔會拍到外判The Punisher果種反英雄?

現實係果d先多人睇同鍾意,但被政治正確就只能一直LGBTQ
已經冇興趣
d傻西個腦裝屎
漫畫有=好合理
早幾年鋪路擺隻力架入漫畫話繼承iron man
搬上大銀幕就話可以話漫畫係咁 你屌即係你唔識野
而家隻輪椅蜘蛛俠 過幾年班傻西就會話漫畫係咁乜乜柒柒
佢有冇去抗議打仗前線男女比例唔係1:1
咁不合理之處係喺邊
不過事鳩但啦marvel做就係型 係感動 係致敬
人地而家咪話人地marvel做得柒囉
你閱讀理解係咪有問題?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞