《驚奇隊長2》導演坦言:《終局之戰》那場女力集結戲「太短太惱人」!

130 回覆
2 Like 430 Dislike
女人喺哂女廁入面 門口得班等女人嘅男人
女廁門口好撚多男人架
On your left, i can do this all day, im iron man 嗰d咪又係咁撚格梗
不過事鳩但啦marvel做就係型 係感動 係致敬
古生句我就係天幕 打到你無明天 就係尷就係柒
香港人
死嗰個點解唔係女人,係咪覺得女人怕死?
點解冇男人?social justice?

利申,女性英雄主角既戲冇睇過
嫌長添呀屌
女權撚真係好撚煩
講真嗰句係劇本有冇用
我睇kill bill可以睇到好享受
但嗰六秒就真係不了
同Hollywood夾硬張個角色變黑人一樣
除咗膚色之外劇本冇內容冇深度冇反思
又唔肯寫新嘅original角色
Django裏面Jamie foxx就型到痴線
*明明
呢套真係你睇埋我個份
咁班仔係真廢無計
唧係叫人唔好睇啦
ok 咪撚哂我時間
點解唔係同自己熟果堆男男女女咁企一齊
堆埋堆劇情上少交流既一齊仲撚怪啦
即係你都明知果幾個畫面係就你地班女拳廢事煩
咁班女拳睇落去真係會舒服?
真心
其實人類不宜J痕你有冇諗過睇下精神科醫生
見你咁多年嚟啲comment永遠鐘意同主流唱反調
人撐你就屌 人屌你就撐
真係型個啲就唔比人話型 柒到仆街個啲都唔比人話柒
呢啲其實係反社會人格嘅特徵嚟
覺得自己永遠同人持相反意見就係有型 見解獨到 有sense
其實人哋只會心諗你做乜鳩
最搞笑係次次見你自己講完自己自high 好似啲弱智咁講完自己笑
我估你都係邊笑邊流口水嗰啲人嚟
真心 及早治療啦 心理病遲咗搞咁就一世
現實就係十個女人都唔夠一條仔揪
希望Kang 可以收哂呢班傻閪女人皮
唔係話唔可以專show女英雄嘅能力 好似Infinity War有幕Natasha同Wanda一齊打Proxima Midnight我覺得幾自然

Endgame呢個所謂曬冷勁撚肉酸
最慘係真係夾硬group埋班女一齊 明明d女之間都冇乜友誼
好似雷神+美隊 本身合作好多次 又大家都係用雷 係埋一齊打咪叫合理囉
成班女都冇共通點 得女巫同驚奇勁 其他廢柴黎 夾硬係度出鏡
證明女人圍爐小圈子
淨係幫自己人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞