[AROHA] ASTRO 討論區(69) - D-152

1001 回覆
12 Like 16 Dislike
大家好呀,我終於都可以上嚟同大家say hi 啦,之前因唔識申請攪咗幾個月先有正式account。
好開心今年初搵到呢度可以睇到六膠嘅消息,宜家每日都要嚟呢度睇吓你哋講嘢先舒服,不過知道佢哋就約滿又好唔開心,尤其牙俊入伍佢哋都唔可以齊齊整整出嚟,我最鍾意係牙俊同 Jinjin,牙俊做音樂劇我都有係香港戲院睇直播,好開心不過唔敢咁癲因我嘅年齡層唔係之前統計鍾意佢哋嘅年齡層入面㗎😘😘😘

LM
你好呀Simple 絲,歡迎你加入吹水呀
我都唔係統計個年齡層㗎
冇所謂啦,鍾意六膠就得

送個MJ JinJin舞台俾你
大哥line膠圖要等湯巴
https://youtu.be/loOdbsCEF64
寶寶心裡苦但寶寶不說
歡迎S絲
今年初
居然睇咗咁耐 如果我把口太臭得罪麻煩S絲有怪莫怪
約滿好事嚟可以離開廢社
你睇有幾多演員本身係廢社 霉足咁多年
完約走人即刻有得紅
牙俊入伍前個AAF其實已經當咗佢係解散前最後演唱會
老夫老妻Line正呀(要儲小卡又夠晒平)

年齡層依啲算得係咩
唔影響到人做自己鍾意做嘅事使咩理人咁多
依家有AC記得多啲上嚟吹下水啦
依家3歲到80歲都有(好似係)

多謝 ka菲
多謝湯生湯太,就係鍾意睇你哋講嘅嘢呀
哥line是真愛
阿彬點算
歡迎你呀Simply絲
而家有咗ac記住多啲上嚟吹下水喇, 留意咗我地咁耐應該知我地呢度乜都講得㗎
有咩唔啱得罪希望有怪莫怪
阿彬似係老夫老妻line嘅電燈膽
原來S絲鍾意聽真嘢
多謝 c7ron, 睇你哋好開心呀,我就係唔識講得咁開心🤣
唔該ka絲整合
開麥抵讚
小朋友先做選擇
歡迎你呀S絲
六膠關係圖應該極亂
多謝晒呀
嗰排係咪興咁厚嘅頭髮
喺呢度諗到想講咩就講得㗎喇
我地好多時都曲到圓㗎
嗰排好似CB前夕留長頭髮搞造型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞