[AROHA] ASTRO 討論區(69) - D-152

1001 回覆
12 Like 16 Dislike
明早瞓醒WP已換
唔通個會場喺正沙灘隔離?
木浦好撚遠
表演場地係海邊
如果無搵錯 佢企個位只係一個岸邊 唔係沙灘

入咗黑影相等我以為佢企喺沙灘上面
尋日喺仁川, 今日落木浦, 一條大直路就到啦
(不過條直路要行半日啫)
唔通佢地尋晚無返屋企?
R絲好犀利,咁都揾到
貢霉 難啲
盧爹去左睇波喎
呢個位好前
盧爹去咗阿優都應該有去啦
差唔多喺教練席後面, 應該要識人先有呢啲位
但足球賽最靚位係中間 咁前睇唔晒個場
個場咁大,好難每個位都睇得清,但教練都坐嗰度,相信已經係成個場最好嘅位
無錯, 同埋咁近球場會震撼好多
會聽得好清楚個教練大吼
好耐冇上嚟,最近ASTRO好似淨係去拼盤show ,冇乜新嘢睇,再冇新搞作,考古都頂唔到幾耐
之前有睇過一個韓國YouTuber 有擺簽售片上網,諗住去重溫下先發現佢del 曬啲片,唔知係咪脫咗飯
真心覺得由出道支持到今時今日嘅fans真係好勁,尤其中間仲有空白期。

我見其他熱門團啲嘢係多到睇唔曬咁,都幾羨慕我淨係睇ASTRO ,團綜嚟嚟去去都係得幾套,識背咁滯八卦一問,想知呢度大家係多團飯定點
長期巴好耐無見
喺得呢個post圍爐嘅多數都係團飯, 最多係心中有本命副命嘅啫
我就本命阿優、副命阿彬
仲有今日轉咗三哈同款wallpaper,雖然覺得自己都幾痴線,但又覺得幾靚
想問仲有冇其他成員影嘅風景相,諗住轉埋lock screen
團飯就應該大家都係啦,我見大家都好支持每一個成員
有本命都正常嘅,我本命係真真,但佢呢排掛住釣魚
唯有睇住花生先,佢兩個叫做呢排出現得最多
長期巴
只能講已經分唔到廢社係唔識RUN偶像團定唔想RUN
應該要有嘅配套全無
該做唔做 唔該做嘅做突
淨係識搵快錢 短視到死
固定團綜又無 啲ASTRO PLAY/VLOG又無固定日期出
好似要等個剪片師剪完心情好先鍾意出下 唔鍾意就唔出
女人唔Keep好易老 Fans唔Keep好易無
團乜鬼嘢飯呀
有人唔做 走去做狗畀廢社撚

利申:狗
多圖注意 唔使引用
來源都係舊Twitter/官咖/IG

雖然唔係風景相
但湯太話私人醒長期巴嘅
辛苦你忍咗霉團咁耐

仲有團

脫飯者:
我地:
以前影d相的確有心機好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞