[冇圖,狙擊老貓]★J慧中時間又到了!(216)

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
老貓將會工作至死

老貓work
老貓 work
老貓work
一個二個世界杯都支持外國勢力,唔愛国支持終国,隨時比人拉黨安
用vpn 去睇abema 睇世界盃
免費免注冊睇晒64場幾好
今朝已搞,可以電視機裝app㖭,HK play store TV版都有

bbc uk好似都有,未試
巨乳用surfshark? 據報有啲VPN唔得,NordVPN 冇問題,我自己嘅日本VPS反而唔得,免費嘅日本VPN 試咗2個都唔得
用EdwinH promo code或者公務員sereat 嗰個最平喎,平過NordVPN
返屋企都搞下先
Yes
1080P, 電視機app, 電視機NordVPN 冇lag
NowE 仲有冇生意?好似海鮮價嚟
有醫生紙
老貓work
老貓work
噚晚試個㗎仔app,Chromebook 直播得360-480P,電視機版本就576-720P咁上下,即係電話搞都係360-480P質素

畫面大概同ViuTV 差十秒內

BBC iPlayer 要TV licence 同login, 搞唔到,其他睇過火雞beinsports 1/2/3/4 1/2max , J Sports 1/2/3都冇得播
電話版架仔app其他嘢就720-1080P,就係踢波變成360-480P質素,不過唔睇波都有日本WWE同MV睇嘅,唔錯
老貓冇續VPN, 搞唔到
屌佢屎忽,重播報新聞就HD

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞