[前過香港] 加州大學率先逼打第四針!

109 回覆
7 Like 80 Dislike
紅州印象好似除左TX GA之外都無乜地方有好學校
你答左個邏輯問題先啦傻鳩
直到打the mark of beast, amen.
compliance = 配合
你問我就要答?你唔滿意咪去投訴囉,
同佢講呀! 同我講做乜? 廢柴

又唔係阻到我,我使同你討論你啲邏輯問題?
其實美國大學可自由tran去其他college或者同level既大學
咁香港 d 法治原則到話疑點利益歸於被告既
上到庭佢唔承認o個 d 係疑點 / 唔歸比被告你咪又係任佢劏

而家 yet,聽日炒你/踢出校又吹佢唔漲既
你呢啲咪係討論囉,講返你個立論先有得傾。

話逼打嘅話都仲有少少可以拗,其實我見樓主標題果句 [前過香港] 先入黎望吓咩料,唓原來美國大學連門禁都冇。

Requirement果度,寫係咁寫但明顯冇enforce,阻都阻唔到出入嘅話我唔明有咩 [前過香港],文係人哋寫嘅響度挑剔人哋啲邏輯問題真係冇意思,捉到呢少少邏輯錯誤又冇影響力,仲追問個冇stake嘅人要judge真係把柒。
加州天氣好
但太多人+難,讀少人d/ivy league既U/MIT比較好
民主美國
屌你我返緊其中一間
不過只係答questionnaire,可以老吹你打咗
Yet
本身逼打針已經好on9
仲有流感針
叫囉,可以遲啲逼啩
屌你老母我真係好撚憎打針,有needlephobia
迫針!
你果間好似幾鬆
有d要upload proof
已經grad咗唔使再打
樓主Davis?
唔自爆咩U
間間大學都會出呢啲通告呼籲人打針
好似捐血車喺門口等啲學生捐血咁啫
你可以唔上車架嘛
又無話要捐咗血先入得門口
Davis 係咁㗎啦 我上年仲要打booster 打完病咗兩日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞