我未來老婆唔係處 但我係呀!

256 回覆
56 Like 398 Dislike
對唔住囉 講清楚啲呀麻 但我唔讚成叫雞
算啦 食幾條女當補番數心理平衡d
真心 我完全明白呢種感覺

即係如果你本身冇努力搵錢,又冇努力增值自己,到頭來食唔到處,心態上都尚算合理,因為你揀左打機同玩之類。

但如果你係好撚努力,但倒頭來換嚟非處,真係會嬲到震,已經唔係話食返幾多條女可以中和返嘅問題,而係心態上覺得好唔憤氣。
戇鳩!
仲要未婚妻安慰返你轉頭,而家佢做錯啲咩?
佢濫交?出軌?
原來只係識你之前正常發展男女關係,講到好似罪過咁,你介意就分手唔好阻人幸福,一陣結婚後周不時諗起喺度傷春悲秋影響感情就無鳩謂又無癮!
今朝咪同佢say 咗sorry 囉
佢今朝仲要特登嚟搵我 我感動到喊咗啦
所以仲係處

成身都係人地既精
個口仲有人地條撚毛

真 幾靚都無用
你老婆含過人地碌鳩,仲話你聽佢割左包皮,碌鳩又大又光滑
你真係覺得有條刺既話咪分手
結婚前都係咁諗住
結左婚之後一定更加嚴重
唔好阻住自己同條女搵過第件
到時離婚重麻煩啦
你自己都忍唔到結左婚先扑
咁你judge你未來老婆唔係處厚道?
清 我原全無judge 佢,只係我自己嘅情緒問題
上帝比碌撚/塊西你
成世淨係用落一個人真係好on9
梗係第一個啦
樓主知道處女膜唔係真係一塊膜嚟㗎可?
如果非處唔應該俾人judge,你嘅介意都唔應該俾人judge
好多時兩件互相矛盾嘅事泊埋一齊睇,兩件事都可以冇錯
你要搵到一條同時接受非處,同介意非處嘅路,你地先可以長久維繫,你未解決但呃自己唔介意都冇幫助
正呀
日後人地一手用家見到你用佢用過既廁板會感到好欣慰
你條j入去子官掂人地精液
幫手食左樓豬隻豬
自己去公廁仲當自己私廁
仲咁開心
叫雞破處
你未來老婆經過幾多手
你就叫番咁多隻雞
打和
睇文字已經feel到樓主真係好愛未來老婆 而且理性咁諗 呢個世界好難揾到一個同你未婚妻一樣嘅人

不過以我為例 我細過已經有處女情意結 到宜家大過出到社會做嘢都依然無變 我唔係覺得非處比處女cheap啲 但有時你係咁迫自己接受一樣連自己都抗拒嘅嘢係唔會永遠快樂

真心羡慕啲男人食到處女 我唔介意過程有幾咁辛苦 如果俾我食到嘅話我會好好珍惜對方 養埋對方一世都得
唯有祈禱老婆屎眼個處重係度
但我想你搞基俾其他巴打插
咩黎咁有畫面既
梵蒂岡

連飛髮鋪都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞