我未來老婆唔係處 但我係呀!

256 回覆
56 Like 398 Dislike
無... 唔會
你會不斷諗起你老婆第一次比人插既畫面
果個人永遠唔係你
最重要既第一次 唔係同你分享
我屌⋯⋯
巴打 同路人 一齊喊啦
樓主個仔都會有上一手嘅DNA
老婆係一生一世既,唔同女友咁唔滿意可以中出即飛

揀老婆就好似揀禮服一樣, 你一件普通衫都可以買件二手既

但你買件禮服如果已經俾人着到殘晒 拎出去點樣見人?

所以如果老婆個處唔係俾自己攞去而係俾左第個男人

簡直係男人既恥辱

再者女仔迷人既處女洞穴何奇吸引

緊窄既小穴,粉紅既陰唇有邊個男人唔鍾意?

即使第時老婆塊西用耐左鬆晒

兼陰唇外反,成塊牛肺咁大片黑沉沉

你都唔會太傷心

因為呢D都係你一手破壞而成既

但如果有第個男人參與過呢個工程就唔同講法了

情況就好似你自己著花著鬆自己對鞋

同人地著花著鬆對鞋先俾你著既分別一樣

試諗下如果第時結左婚同老婆行街

你地撞番當年用佢巨大既賓周插入你老婆既處女小穴既人

你老婆同佢介紹你係佢老公時

果個勝利者,肯定會流露出一手用家既驕傲笑容同你打招呼

而你只可以次人一等地

用二手用家身份同佢俯首稱臣

身為男人既你又點樣接受此等奇恥大辱?

即使你果晚番屋企怒執老婆一百幾十濟發洩

都無法改變事實

何況呢個破麻

你仲要對住佢成世呢?

再者,因為當價錢=0時,處女膜既Qd肯定大過Qs

所以處女膜係economic goods

而又由於我地唔可以o係factor market買到一片唔連女人小穴既淨處女膜

必須o係product market 買一個有處女膜既女性

於是處女就比非處女多一個有價值的factor作bundle sales

結一次婚閒閒地都用數以十萬

你唔係用黎花o係一個比人少一個factor 既女人身上啊嘛?

加上如果第時你D兄弟啊老友啊問起你老婆個處係咪俾左你

除非你扮野好似黃(王)祖藍咁叻,立刻充滿自信地答"係"啦

否則你答"er......"

或者"處唔處咁重要咩"

又或者"我唔想答"

你D兄弟老友都一定心裡有數

你竟然係回教徒

老婆隻豬唔係你食

到左你真係有個幸福既小家庭

咁唔好彩俾你生左個女

有一日你放工返屋企

見到有個MK仔UN緊你個寶貝女

你破口大罵: 你點對得住你將來既老公!

你個女就會理直氣壯咁同你講:老母隻豬都唔係你食架啦

連你個女隻豬你都想管

你個情意結係咪未撚解丫?

面對女兒一針見血既講話

恐怕呢一刻你連長輩既尊嚴都會無埋

所以大家揀老婆一定要揀處女

否則將來後悔莫及
呢個理論我都有聽過,子宮會save 低第一次進入嘅精子dna
Telegony
信不信由你
部分同意
原來係呢本書
咁樓主你同你未來老婆扑左未先
如果未結婚都扑左仲有咩資格介意?
唔好以為唔諗就會冇事
唔好呃自己唔介意
唔洗逼自己去接受
用心同對方交流,過程會有好多優點缺點嘅比較
結果都可以有美滿嘅關係
老婆攞左佢個處,但佢攞唔到老婆個處喎
其實冇咁易中
老青頭真係好恐怖
你又知?可能你一世都結唔成婚呢?
清 明白收到,我唔逃避會同佢傾下
婚禮上俾幾多個男人指住你笑
處非處嘅問題同一般商量唔同,因為都已經改變唔到
避免糾纏到令人煩厭
可以俾大家人講下處非處嘅睇法
點解非處你仲會同佢一齊
你應該想傾嘅前題係維繫關係,唔係去破壞關係
假嘅,最多只有免疫記憶
尋晚我有借d易問過下,佢話佢覺得好普通,叫我洗咁介懷…..但今朝又一反常態 鬼咁早走來同我講早晨,我即時開心咗
咁都好d
問佢邊碌鳩大啲
可能佢都想做啲野安慰你嘅,咁你記得自己態度就唔好反反覆覆,你接受大家點看待之後,就唔好一時覺得又唔夠,所以建議對介唔介懷有啲保留先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞