真心想知打針嘅人睇到呢段字仲打嘅係咩心態

201 回覆
524 Like 30 Dislike
唔知樓主今年幾歲。不過見你都話等緊強制打針,咪等囉,睇下你幾時要打先再出黎笑人
全段更仆街
樓主cap啲唔cap啲 咩居心
問完之後點?
有side effect政府會負責任咩
珍 就算公司都唔迫打
但自己為左吃喝玩樂走去打 咩心態
求撚其啦 打撚咗死咪死囉
喺香港做人已經好辛苦 死快啲仲好
係囉
樓主居心叵測
exactly,樓主眼中個d要返工所以要打針,要出境所以打針嘅人通通都抵撚死,但同時又話「等緊強制打針」,唔知樓主係等咩。我唔信佢最後會話唔打針要坐監,不過可能到時唔止無得出街,連返工返學都唔得,如果你覺得呢種唔算「強制」,記住到時唔好打
出境要打針
所有字都睇得明
但就睇唔撚明你表達緊乜
諗得咁長遠
不如集氣重刷仲好啦
乜返工要強制打針咩點解有人唔打針都返到工嘅
純粹覺得樓主話普通人問唔到專業知識問題唔成立,你都同意。Side effect 除左賠錢,全球都無人會負責,但全球大把城市谷針,例如NYC 都有
食飯都會哽死,其實又有咩好怕喎
係。做公立學校老師,做公眾服務例如醫院、迪士尼,唔打針唔續約。

利申:唔係做呢兩行
賠錢唔係負責任嘅一種
又唔見London逼汁
咩叫強制打?咁唔打無得返工係咪強制?如果係,點解我唔可以笑樓主係小朋友扮大人係到屌
好笑,睇完google抄條問題出嚟問醫生當自己有專業知識
個醫生都係答打得㗎啦
有撚知識challenge個醫生咩
sorry,我表達得唔好,我意思係例如要移民,唔打針係入唔到某d地方境,例如澳洲
前兩年已經講過,
你唔使我簽呢張野咪打
exactly,一係樓主出黎話我知佢覺得咩叫逼針,唔係我覺得樓主條問題好唔公平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞