王祖蓝4110万出售香港豪宅,全家移居上海!买主身份疑似曝光

145 回覆
11 Like 433 Dislike
咁高級公務員階級都可以有窮親戚嘅
認同...名錶廣告都做到..

https://www.youtube.com/watch?v=TO_PXS3wN30
連仔鳩講幾句就代表人地好彩冇料?

佢果套老表堅好笑
樓主睇完唔笑再講野啦
雖然我好撚憎佢,咁鳩醜又矮可以晚晚屌香港小姐,女的基因好生對靚兒女
但佢唱歌真心勁,音域廣闊,扮邊個似邊個,天生的,無計
王祖男係香港只有死路一條
返大陸搵到風山水起
王祖藍原來冇辭任 TVB發聲明:現時為本公司在內地執行多個節目

走乜鬼 佢呢排仲係咁帶TVB人上去
依家仲有節目係TVB播緊
獎門人有集佢仲特登返黎做獎老

佢由day 1都係講緊要幫tvb同大陸接軌
根本仲係做緊呢樣野
王祖藍都係因為黃洋達先生嘅《情人眼裏高一D》先紅
好似1千萬喎
真,要奶緊係奶到盡全力奶,我係都上去奶?要反既話,好似佢噤有錢就一早走Q左
日日比李亞藍提住玩掛鼓
加拿大溫哥華
唱到浮誇既男人
點會自卑,上啲大陸夫妻綜藝,佢對老婆啲態度幾差下,上電視都咁,平時就更差(見過啲大陸爆料話日常生活對老婆態度仲差衰)
佢地幾個本身行既種類唔同,後兩個係演員,演員本身就好受角色影響,個角色設定好,就算唔洗好好演技都可以爆到,個角色唔夠出或者好,就算有演技都紅唔到,香港都係好多呢啲例子

劉愷威同的士陳都係前期接到個好角色個排先起大陸紅

劉愷威依家起大陸都收皮,佢上個 披荊斬棘的哥哥,唱又唔得,跳又唔得,性格又唔得,啲人都當佢,冇到分組揀隊員永遠包尾冇人揀
就算 魯生,花姐, mirror 全部過檔去TVB, 都一樣救唔到TVB

TVB 已經得罪哂香港人
連我六十歲老母都唔睇電視睇YouTube啦
呢個時勢賣16年樓重賺咁多,死好命
除非佢做劣汁藝人 都幾難敗走支那
全身上下all in落條賓周到
岩。。我認同佢係好有實力
除左做經理人

上到去搵水係有準備
加上之前拍老表 細細粒同張繼聰都係佢套劇帶起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞