一人一個係stock x買野既最差經歷

32 回覆
37 Like 0 Dislike
Lm
幫襯過一次以後都唔會再用
一撚樣架渣
都有人試過買到左右腳唔同size
呢啲平台不嬲都無一定正貨 qc靚仔
你要正版就一定係門市買 你就算上fb交收話有單個啲張單都可以假
Goat先至on9
落order到宜家1個月仲未收到對鞋 原因係唔知點解俾美國海關扣起左 之後寄返去goat入左storage
宜家要我再俾多次運費先寄俾我

啲CS仲要串過馬撚

屌你老母goat真係永不錄用
ua鞋都要係stock x 買?
屌,我都覺得係咁。
我又係買左對鞋,鑒定左成個星期都未寄。
搵佢地個CS,一個話要問速遞公司再電郵回覆,一個就話天氣問題所以速遞公司拎貨上delay左。
咁都諗住算啦,隔左兩個鐘取消左我張單,我再搵佢地CS,今次就話對鞋出現左意外寄唔到啦,退翻錢俾你再申請張$20coupon
屌你啦我要你張垃圾coupon托咩,而家買翻對鞋貴左4舊,你張垃圾coupon服務費都唔夠俾。我話我唔洗要你啲咩優惠,我幾錢買你就幾錢俾翻對鞋我就係啦。淨係識話俾唔到,on99嘅
問佢,點解朝早問你地你地話天氣問題delay左,隔左兩個鐘對鞋就話遺失。咁到底速遞公司幾時拎左貨?幾時通知你唔見左?全部都答唔到。我而家send埋email問DHL,到底有無件咁嘅事,如果DHL話無,就證明佢地鳩噏
你試下係香港搵唔搵到呢隻色🫠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞