一人一個係stock x買野既最差經歷

32 回覆
37 Like 0 Dislike
話說7月既時侯買左對鞋

等左2個月都等唔到我決定去香港旺角stock x地鋪問應該點搞。

因為個app幾乎全bot,一開始都唔識點禁去聯絡真人客服覆我。去左旺角地鋪終於識點搵個真人客服,等左4-5日終於有回覆。

屌佢老母
佢可以夠膽死膽同我講7月尾既時候同我講唔見左對鞋,27/7 既時候refund 比我。另外比20$ usd coupon我去再買鞋。

首先,唔見左對鞋可以一個email都冇。由你自己等足2個月。

第二,佢話27/7 refund左比我,同左銀行客服confirm左,完全冇呢筆refund存在過。

第三,佢比個discount 補唔返原本當初個買入價既。

屌你老母垃圾stock x 執7左佢啦
好撚狗唔敢再係stockx買嘢
個問題係嗰2個月又唔知買唔買多對好
即係佢沒refund俾您?

比我屌撚到佢即刻refund 比我,但我仲未收到。屌你老母臭西stock x 搵9人笨。
第一次買鞋可以整唔見然後成2個月都冇update,好撚野
條code你就咁post出黎益人?
i just want the shoes!!!!
用啦屌,唔想再stock x 買野
之前買野等左個半月都未到,之後同我講件貨有問題,然後連埋另一件買既野一齊cancel 哂,問佢點解又解釋唔到即刻del app
咁都可以整唔見人地對鞋,死撚左佢算啦stock x。
唔見左仲要唔自己um錢補返比人都有。
對鞋由1500$hkd而家賣到2300hkd,夠膽死比張$20 usd coupon比我,叫我自己再買鞋。你補返20$ usd我都唔會想買啦,都已經唔可以用$1500買到。都on9既。
唔該呢間公司有誠意d 既,就um返錢買返對鞋比人,真係屌你老母,$150$ hkd完全買唔返我對呢間公司既信任。
懷疑可能件貨升好多,佢地又想賺錢,所以故意唔運比賣家,拎完人地d鞋再賣過,然後叫你再比多d錢。再賺中間差價
巴打幾黑仔
我買過9次 未出過事
最耐果次等咗1個月
番工打mail都無咁柒啦比我都當樓主狗咁撚
起碼google translate打下啲鳩野都好啦
真係幾狗 呢啲升幾百就話 升左千幾二千既就喊三聲 垃圾公司
佢可以接受到賣家廷遲出貨 但又唔同賣家講聲 幾次都係咁
要屌到佢cut單
起碼講左我訴求先,點知同港共一撚樣,佢想點賠就點賠,完全唔聽人講野。
擺撚到明食咗當唔見
咁都有得唔見搵鬼信咩
佢可以接受到賣家廷遲出貨 但又唔同買家講聲 幾次都係咁
要屌到佢cut單
弱智先仲係上面買野 佢又分唔到真假
同你香港舖買有咩分別
屌完,依然好好生意 🥳🥳🥳
17號中bid,啱啱收左貨
AC倉收到貨之後唔見左係好少見
有機會pack左俾第個客

不過當炒款一定要預左冇咁易deal
有次order隻1000% bearbrick 幾日升左5-6k,
個賣家應該見炒唔發貨
後面單方面被StockX cancel order
話盒野有問題refund左
但係個app依然繼續有transaction賣炒價
點都好過ig shop/水貨鋪買
果d真係冇仇報
StockX收到貨覺得有問題大不了原箱直接flip返俾佢
我係賣家來 正貨都俾佢屈做假野 過唔到QC 我手頭上仲揸住Nike張單 只係冇連埋張單俾佢check check完就話過唔到QC 仲話要罰9我錢 係咪on9
小心比番假貨你
呢間野買賣都唔應該放上去
都唔明點解仲可以繼續存在 屌
睇黎宜家goat最好'
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞