New Balance 討論區 (47)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
原來唔係綠,睇咗實物先
出面賣平幾舊
連啲水貨鋪都賣低過official
邊有人幫襯官網
有人驚假嘢都會幫襯嘅啱啱廿幾分去淨係得返10-11都算係咁了
唔會啦 $2199太貴
一開始係咪$1899 愈加愈貴真心CLS
有時有特別materials都會賣貴多少少
但今次見catalog馬拉松嗰啲都有出post話會返貨就知應該勁撚大貨

自己上us買完集運返香港好過
佢今次依對應該唔關material事
v3 2199$ 其他兩對$1899
証明左香港nb幾撚狗
大家一齊唔好買廢事助長歪風
幾時出?
本身都想買990v1
但係咁大貨又有啲卻步

日本4/11,唔知香港係咪一樣
岩岩行過專門店仲有貨
台灣都11月4應該全球都咁上下
特色
Suede and mesh upper
FuelCell foam delivers a propulsive feel to help drive you forward
ENCAP midsole cushioning combines lightweight foam with a durable polyurethane rim to deliver all-day support
Designed for an improved fit and comfort
New Balance MADE contains a domestic value of 70% or more. MADE makes up a limited portion of New Balance’s US sales.
今晚睇下官網買唔買到
2199傻傻地
巴打 邊到有得抽?
睇嚟香港都係4/11出?
官網仲未有update
冇咁勤力啦仲有成個星期
Btw 啱啱過咗坑口睇to3其實都幾正咁實物深綠帶灰咁
個價唔正呢
所以鑑賞完一輪放低走了
NB 官網隻色似啡色
實物係Olive Green
同埋要買都唔係官方買
去美官囉,我都諗緊買唔買好
我試過v1 都比想像中綠
但岩岩先買左對carhartt v1同埋元祖灰gr1
乘勝追擊繼續買
不過講真隻配色調出嚟係真係幾吸引嘅
唔想衝動咪等遲下會唔會平啲或者跟住出嘅配色會唔會吸引啲再決定囉反正見個量應該都唔駛趕住入閣下好緊火嘅話就另計啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞