New Balance 討論區 (47)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
990系列經過s1洗禮係咁上下聯名又一堆
呢對個炒價又唔算勁,入啦
2002r 買個陣再試下好啲喎咁
我係其他牌子買大啲反而nb 可以買細成個碼
擺公司換嚟着
第一次買V1 個包覆感巧癲
講起呢對 end 真係黑店黎
抽中左都 cut 我單 仲要一星期 cut 兩次
抽中左對aime leon dore 650R
早幾日以為抽唔中
Stock x 幾時update 一次新鞋?仲未有nhoolywood1906既
尋日試左42應該ok
比990v3無咁窄
咁啱嘅,我都係比佢cut,仲要出埋fedex個email比我
清呢對洗唔洗買大半碼?見上網有d人話鞋頭較扁要大半碼
個人建議有時間最好去專門店拎是但一對V1試一試佢先
腳型大家唔同好難講同埋畀呢個價錢最好試真啲先決定
有試清楚就OK LA
BTW之前都有諗住趁平買對沙色NMD後尾見NB OK啱我同埋有FD話短襪好鬼刮腳所以放棄咗
我一路都想買對ultraboost
到想買果時已經過哂氣
都想買番對boost底互換著
而家睇緊hoka
想問ultra boot 著44
M990gr1 買返44 會唔會唔岩著
有無人知會唔會窄左
成日覺得啲人問著xx鞋xx號,咁著呢對洗唔洗買大買細問黎都多餘

人人隻腳型厚度長度都唔同,我著同一個碼岩又唔代表你著同一個碼岩

重點係問親既款專門店都有同款,最多都係唔同色姐,試下咩size岩自己好過上黎問啦
不能同意更多
就算係限量嘅鞋都總會有唔同色喺門市
點會搵唔到嚟試
好多人怕醜唔好意思落舖試 size
我想問1906r會唔會偏細
平時普nb 都係著us9 如果買m1906r洗唔洗買大半個碼
岩岩先講完又有人問
問Nike同adidas d款都還好nb真係連限量炒款都係型號但唔同色,問親個d對對周街都有得買,買完唔柒岩真係喊出黎
好多應該都係唔會爬文直接問完想問就出返去
其實一對鞋都唔平同埋真係拎嚟著嘅話最好就唔好淨係問人地覺得點就買(顏色、鞋碼之類⋯)廢事4位數買完返嚟唔啱又谷氣
上網睇下片睇下圖睇下唔同光線底下會係咩色,有啲聯名款有時啲細舖會入都可以上去睇下
鞋碼就上面啲巴打講過好多次唔再講了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞