新蒲崗寵物黑店整死隻狗

405 回覆
188 Like 9 Dislike
你班愛護動物撚真係有病,唔夠講就店主

而家單方面得個狗主講佢鐘意點講都得,一陣炒撚咗車你又可以大條道理潛
有幾明顯?
你都幾撚好笑 依家一啲證據都拎唔到出嚟要我信間寵物店啲乜?咁就係動物撚

下次你自己去做spa個美容師浸死你但唔po cctv一定都唔關間舖頭事
咁委屈 一於貼片以示清白
戴過一次隻瀨屎貓出去沖涼之後以後都唔敢其實真係無乜必要 依家自己買工具都方便 唔洗拎出去

一嚟寵物對自己比出面啲人更加有信任
二嚟又慳返多啲錢又唔怕啲人對寵物差
做乜撚???
咁你叫間寵物店出嚟回應
RIP
真,出面d人打份工,又唔係主人,一定無主人咁小心對隻狗,所以我都係情願自己剪同沖涼
咁狗主點解唔po狗仔身體檢查報告出黎證明狗仔一向都無身體問題?
一係就叫個相熟既醫生寫證明狗仔一向身體健康
咁樣就可以反向證明有機會係寵物店問題
咁簡單
依家人地唔比cctv係大曬
D pet shop次撚次出事果陣d cctv就會神奇失靈/影唔到 之前MH又係咁人唔笑狗都吠啦
應該唔夠你做店方打手咁明顯
撚信你係熟客
狗主:總之有咩都係寵物店嘅錯
整死人隻狗已經仆街,仲要咁樣強詞奪理,閣下兼職做輔警嘅?
我幾撚時變咗做寵物店

我覺得所有嘅嘢都要公平公正,唔係聽到一兩句就俾人帶風向
其實係
主人放低隻寵物 如果性格怕陌生人 講真 對寵物有影響 會好焦慮同驚 以為畀主人棄養
主人自己剪啦好嗎 就算交畀人剪 都係現場啦好嗎
寵物店唔交晒CCTV係好有可疑,樓主又冇足夠證據,如果係有虐待情況應該點都有啲傷痕。
cls

叫埋超哥出黎回應
留名等完整片段先
push
唔好跟車太貼....
普通CCTV講緊幾分鐘都十幾廿個MB, 如果CCTV紀錄唔係間鋪本身電腦到, 係真係要攞到HARD DISK或者過落USB到至可以睇足全程, 宜家間鋪可能厭麻煩BY EMAIL接收, 至CUT左呢段比狗主睇, 並唔代表間鋪一定身有屎
CCTV無片睇
間鋪頭肯定做錯啲咩先會咁玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞