GTA6 流出+地圖整合 (可能大GTA5 六至八倍)

185 回覆
193 Like 35 Dislike
玩落我都覺得sa大啲
但明明gta5地圖大sa兩倍
竟然發生過咁on9既事
https://youtu.be/xrWUVgImQI8

人物做到既動作多咗
記得討論左幾個post 中間有會員點醒佢地 仲比人鬧
原來後尾仲有tg我都唔知

d苦主post仲揾唔揾得返
大到rdr2 咁但唔係荒山野嶺?
cctoy成名作你都唔知?
有冇link
俾d信心,係9/10都無用
我都唔知
基本上大部份人比cctoy屈毛都係果段時間,流程就係樓上講咁,19年果陣無啦啦有條神棍用gta圖食當年人血饅頭駁出位,點知成個cctoy都信晒,係咁話要跟住gta圖d線索去救人,然後人有人唔同意就瘋狂屈毛block人,我當年都比唔少cctoy屈毛+block咗, 最搞笑係之後又無啦啦比人踢包咗gta圖係9up, 自此之後cctoy好多人就開始自暴自棄一見人唔同自己立場講真話就先block+屈毛,就算之後發覺自己柒咗都只潛水不道歉
大商場玩大屠殺唔會再有啦
每代個theme 都唔同
3, 4, sa 用色方面一睇就知係唔同作品
但而家就咁睇6 畫面, 如果最終成品係咁, 不如話只係5 OL既一大堆DLC
SA分開3個區, 3個主城, 中間有郊區隔住, 有穿州過省嘅感覺
V就南面1個主城, 北面郊區, 規劃上比較真實但作為GAME比較單調
cctoy 大迷信騎劫咗個post
叫撚左唔好自己上去,唔係死咁簡單,魂飛魄散,三魂七魄都冇埋
https://lih.kg/1654905

其中一個Post
道路設計都會令人覺得啲地方好難去好大咁

GTA V 有個環島公路比你飛車好快行哂,唔同SA 要左繞右繞

希望rockstar 做到rdr 2 再進化落去GTA Vi 到
希望啲路人有多啲唔同反應,多啲隨機對話
如果今集係SA 三個城市就正,
製作 十幾年
Ps5都應該support唔到

好似Last of us2咁 (雖然個劇本好鳩),但啲斷手斷腳爆腸物理做得好好
咁轉做office都得,入面要有地中海老屎忽,HR old bitches,一支火箭炮隊落去
放喺車應該得
諗起之前有人話R*唔會出GTA6 會永續GTA online 笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞