GTA6 流出+地圖整合 (可能大GTA5 六至八倍)

185 回覆
193 Like 35 Dislike
RDR2 有,所以應該無問題
笑到仆街
珍 真係咪再出舊主機
完全係遊戲界發展既絆腳石
10/20系都勁過主機十倍啦
同埋PC開發難度係最低
今集似乎係槍械管制 ,冇得好似以前一嘢抆技火箭筒出嚟
好似Red Dead咁 要孭住把AR-15周街行
唔可以吹呀
當年好多所謂「被自殺」先不論真假
咁有條友叫「imgay」 出Post講自己有法力,Post左呢張gta圖出黎,仲up左三個偏僻地方

當時勁多人信佢,以為佢真係有咩法力,知道啲「被自殺」嘅人啲屍係邊
有巴打仲癲到凌晨組團去呢啲偏僻地方

咁當然好多人就話佢神棍,但係全部都比佢屈做國安﹑狗﹑五毛,有一個巴打好似叫知更鳥仲比班迷信撚屈做差佬殺佢偷左佢ac,勁多黃絲精神病又真係信跟風屈人係國安係狗

最後就好似成班迷信撚去左神秘台圍爐,好似仲有開telegram group收燈油錢教人法術千幾蚊一位,之後開始有人出苦主Post

我第一次比人話係國安五毛就係呢個gta post
搞下啲外掛9好過啦
cctoy
cctai d人係站務台聲討你
笑到仆街
新果個乜野顯示block數 po
笑到抖唔到氣。00後同政治撚糞青特別好笑
白虎山
做gym 打波 呢
流出片裏面間club 同 快餐店,細節同玩家做到o既嘢已經比gtav 同 rdr2 多
整多d呢d 好過一味整大個map d任又遠到on99咁
rockstar走左好多重心人物
個故事都唔知會點 睇定d先
呢個post都有得笑
cctai世一
lm
你跟蹤我
點樣香港場景法?
買屋入大商場呢d正

太耐冇玩,gta5多唔多大商場行?
都差唔多十年

唔想佢交行貨,早出又驚佢無Surprise

打開機嘅大家期望值極高 r star好大壓力
沒有
諗起仲有機場,GTA5個機場得塊texture同個殼
以前玩VC好中意入機場
Gtav online, 我都係用女人,咪一樣周雞叫雞

有關係咩
係 如果棟棟大廈入到去 我比2000買都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞