(崇俄撚話普京發大達)8月俄羅斯聯邦預算赤字為3450 億盧布

65 回覆
27 Like 2 Dislike
割富豪啦
藍絲仲吹奏緊俄羅斯斷歐洲天然氣同盧布滙價
大陸啲人都開始轉風向,班人仲咁on99原地踏步
支那粉蛆ff緊米帝歐盟俄狗攬炒=支那又贏
契弟習課俾佢未
我有冇記錯 朱仔成以前好似都係崇蛾撚黎
扣左俄羅斯1000億都未還
法國親俄嗰個係Marine Le Pen 喎?
俄佬格根本有問題 就算佢哋倒台
都會有另一個
今次歐洲醒目既 襯倒台食左西伯利亞
有能源既地方 駐重兵 民主化就算
拎撚曬核武走就算
國庫先清零
其實到底邊一邊打緊經濟戰
班5毛仲係咁話俄羅斯愈打愈有錢, 正常智力都唔會講得出打仗會愈打愈有錢
主要係死左好多精英軍人, 呢D好難補充

反而俄佬將軍 睇落無乜特別, 成班走去前線送頭
普京開戰前,個個都係崇俄撚啦

當時個個都叫俄羅斯 做戰鬥民族, 邊估到咁廢
D五毛 主要係參考左 二戰美國
原本二戰前, 美國經濟唔掂, 但打仗之後反而有錢左

不過唔係個個國家都好似美國咁, 可以發戰爭財
大部份國家都係越打仗越窮

有五毛仲話, 中共經濟唔掂果陣, 可以學二戰美國, 發動戰爭賺錢
我心諗, 如果中共真係發動戰爭, 應該唔洗兩個月成個國家經濟崩潰破產都似
本來中共既經濟就好脆弱, 家陣各地負債, 一打仗只會死得更快

二戰美國係好小數成功例子, 本身美國家底厚, 可以透過戰爭生產軍備振興經濟...........中俄係學唔到
支持普丁發動核武總攻, 鏟平全世界
發生緊?
Sorry由佢扮騎熊開始一直反
最憎呢啲低端PR
同d騙徒一樣,引你入局
最後一鋪過呃你
仲係五毛添,
唔撚知點解變到咁正常
咁都叫赤字 真係未見過大蛇屙屎
香港起幾條天橋都冇左啦
身邊的刷鞋仔日刷夜刷
獨裁者以為自己係千古一帝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞